cookie-og-privatlivspolitik
5. oktober 2021 skal vi opleve det irske dansekompagni Rhytm of the Dance, der har turneret i 22 år. Inden showet skal vi have en to-retters showmenu.

Klub FT

Irsk dans i særklasse - UDSOLGT

I samarbejde med Skørringe Turistbusser tilbyder Klub FT læserne en underholdende aften i Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved tirsdag 5. oktober 2021. Her skal vi opleve det irske dansekompagni Rhytm of the Dance, der har turneret i 22 år. Inden showet skal vi have en to-retters showmenu.
21. juni 2021 kl. 06:00 Af Pia Winther

De prisvindende dansere stjæler det meste af billedet og publikums gunst, og akkompagneres af de bedste live musikere og sangere. Det er uden sammenligning magisk, når de på tælling forbliver i formation
og til koreograferet perfektionisme flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. Showet er en rejse gennem Irlands historie - fra de gamle myter og legender til den moderne og urbane nutid.

Der er busopsamling på Lolland-Falster, to-retters menu inden showet, gode billetter på tribunen sant kaffe/te og kage i bussen på vej hjem inkluderet i prisen.

Læs hele arrangementet i vedhæftede pdf-fil. Arrangementet er åbent for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

Annonce

ANNONCE