cookie-og-privatlivspolitik
Læserne får nu mulighed for at komme i den rette julestemning, når musicalstjernen Maria Lucia kommer til Nykøbing F. Teater 28 november. Inden julekoncerten nyder vi en lækker julebuffet i teatrets restaurant.
Foto: Anja Ekstrøm

Klub FT

Julekoncert med Maria Lucia - UDSOLGT

Søndag 28. november 2021 byder Klub FT på julekoncert med Maria Lucia på Nykøbing F. Teater klokken 16. Inden koncerten nyder vi en lækker julebuffet i teatrets restaurant, hvor vi mødes klokken 13.30. Vi råder over 100 pladser på rækkerne 2, 3, 4, 6, 7 samt enkelte pladser på række 9. Pladserne fordeles efter tilmeldingsrækkefølge.
02. september 2021 kl. 17:00 Af Pia Winther

Maria Lucia synger julen ind på Nykøbing F. Teater. Med sig på sin første julesolo-turné har hun sin faste pianist Morten Vestergaard.

KØB BILLETTER HER:
https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/julekoncert-oplev-de-smukkeste-juletoner-og-sang-fra-maria-lucia

Maria Lucia er kendt for at dele sin gudsbenådede stemme med stor glæde og en smittende energi og kærlighed til sit publikum. Alt sammen leveret med engagement og kæmpe udstråling.

Mange af Klub FT læsere har hørt Maria Lucia, når vi har været i teatret og til musicals rundt omkring i Danmark, blandt andet Jordens Søjler, Annie Get Your Gun, Chicago, The Sound of Music og mange flere.

Arrangementet er tilrettelagt i samarbejde med Nykøbing Falster Revyen og Hotel Falster.

Annonce

Læs hele arrangementet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE