cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder

Vi skal blandt andet besøge julemarkedet på Kongens Nytorv.
Foto: Kongens Nytorv Julemarked

Klub FT

Juletur til København - UDSOLGT

Torsdag 2. december slår vi tre fluer med et smæk, når Klub FT byder på en tur til København, hvor vi har følgende tre punkter på programmet:
Juleanretning på en restaurant i Nyhavn, guidet rundvisning på Gamle Scene (Det Kongelige Teater)og julemarked på Kongens Nytorv
Pris pr. person for abonnenter 695 kroner, ikke-abonnenter 795 kroner.
14. oktober 2021 kl. 12:25 Af Pia Winther

Efter opsamling på Lolland-Falster (se opsamlingssteder i vedhæftede pdf-fil) kører vi mod København. Undervejs holder vi en pause på en rasteplads, hvor vi serverer en kop buskaffe/te og et stykke kage.

Derefter fortsætter vi til Nyhavn, hvor vores frokost er klar klokken 12. Vi ankommer klokken 11.45. Vi forlader restauranten cirka 13.30 og går de få hundrede meter over til Det Kongelige Teater, hvor rundvisningen begynder klokken 14.

Efter rundvisningen bliver der 1 times tid til at kigge på julemarkedet på Kongens Nytorv, inden vi igen sætter os i bussen og tager på en lille rundtur i København for at se juleudsmykningen ved Tivoli.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

Annonce

ANNONCE