cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Pia Winther

Klub FT

Kaffesalon i Klampenborg - kun for kvinder

Søndag 1. september klokken 15 bydes der på et særarrangement kun for kvinder ... Vi skal nemlig til Kaffesalon i Klampenborg, nærmere bestemt på Bellevue Teatret. Teaterdirektør Pia Jette Hansen har i 18 år holdt Kaffesalon, hvor kendte kvinder optræder for et kvindeligt publikum, mens syngende servitricer serverer kaffe og te ad libitum. Og naturligvis med kage til.
04. april 2019 kl. 10:30 Af Pia Winther

Annonce

Vi sørger for nogle stykker højt belagt smørrebrød, som vi nyder på turen til Klampenborg, hertil 1 øl eller 1 sodavand efter ønske.

Udover arrangementet til Kaffesalon får vi en introduktion til teatret, der er tegnet af den kendte arkitekt Arne Jacobsen. Derefter er der lidt tid på egen hånd, hvor man kan gå en tur langs vandet i det naturskønne Klampenborg.

Arrangementet slutter klokken 17, hvor vi går retur til bussen og kører retur mod Lolland-Falster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

Annonce