cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Klub FT aflyser følgende ture grundet covid-19

OPDATERET 8. april klokken 10.00 Som følge af den seneste udmelding fra myndighederne aflyser Klub FT følgende planlagte ture i marts og april. Listen vil blive opdateret løbende. De berørte deltagere bliver kontaktet enten på mail eller telefon.
18. marts 2020 kl. 05:40 Af Pia Winther

Annonce

Danmark lukker ned - og det samme gør Klub FTs arrangementer det næste stykke tid.

Vi har indtil videre aflyst følgende udsolgte ture - listen vil blive opdateret løbende:

Godt 200 deltagere har tilmeldt sig til arrangementet "Tilløkke Otto" med Jesper Lohmann på Nykøbing F. Teater 28. marts. Tirsdag aften fik vi at vide, at forestillingen er flyttet til lørdag 28. november - samme program og samme pris, så fra i aften (18.03) går vi i gang med at ringe til de tilmeldte.

FT's tur til Sprogø 4. april bliver naturligvis ikke til noget. Men vi venter på svar fra Destination Sjælland, om det vil være muligt at gennemføre turen på et andet tidspunkt. Når vi ved det, vil de tilmeldte deltagere blive kontaktet telefonisk.

Turen til Det Ny Teater og musicalen Dance of the Vampires 5. april er også aflyst.

Med hensyn til de to ture til Bornholm i april, fortæller turplanlægger i Skørringe Turistbusser, Palle Knudsen, at han har været i kontakt med Thorbjørn Rafn, der er indehaver af Hotel Allinge, hvor det er planlagt, at gæsterne skal bo.

- Han vil gerne have, at vi afvente regeringens udspil i slutningen af denne måned, inden vi aflyser. Så vi trækker den lidt. Men selvfølgelig gør vi ikke noget, der går mod myndighederne, siger Palle Knudsen.

Sideløbende bliver der arbejdet på at finde mulige andre datoer.

For alle ture gælder det, at de tilmeldte vil blive kontaktet telefonisk af Klub FT, men da vi skal have fat i rigtig mange mennesker, beder vi om lidt tålmodighed, da det tager tid, før vi når igennem til alle.

Klub FT har mange arrangementer i ind- og udland både i april og maj. Dem kan vi ikke tage stilling til endnu, vi følger myndighedernes udmeldinger og er i løbende kontakt med teatre og rejseudbydere, og vi giver besked til de tilmeldte, når vi ved mere. Listen her vil også blive opdateret løbende.

Klub FT er åben for telefonisk henvendelse i det sædvanlige tidsrum, som er tirsdage, onsdage og torsdage fra klokken 9 til 12. Telefonnummeret er 2346 2000.

Følgende Klub FT arrangementer er aflyst:

13. marts: Musicalen Mamma Mia i Tivoli

15. marts: Musicalen Den skaldede Frisør i Falconer Salen

18. marts: Rejse til Gran Canaria

20. marts: Musicalen Mamma Mia i Tivoli

28. marts: Showet Tilløkke Otto på Nykøbing F. Teater. Arrangementet flyttes til efteråret. Vi afventer dato, hvorefter vi kontakter de tilmeldte.

28. marts: Musicalen Vild med Dans på Østre Gasværk Teater

31. marts: Endagstur til Helsingør

4. april: Endagstur til Sprogø - vi forsøger at flytte turen til senere på året.

5. april: Musicalen Dance of the Vampires på Det Ny Teater

15. april: Musicalen Midt om Natten. Vi har fået billetter til en anden dato på et senere tidspunkt.

18. april: Rejse til Nordcypern

16. april: Endagstur til København i anledning af dronningens fødselsdag.

16. - 19. april: Busrejse til Berlin. Turen forsøges flyttes til senere på året.

22. april: Forestillingen 2 på tur på Folketeatret

April: Begge busture til Bornholm bliver flyttet til 2021.

6. maj: Amalfi-kysten - 1 uge til Syditalien.

29. maj: Cirkusrevyen - Cirkusrevyen har udsat premieren til august, så turen 29, maj bliver flyttet til senere på sæsonen.

1. og 2. august: Sommersang i Mariehaven. Vi laver turen om til en Jyllandstur, såfremt myndighederne åbner mulighed for det. Men uden sommersang.

14. august: Cirkusrevyen - vi afventer yderligere information fra Cirkusrevyen om eventuel ny dato.

21. august: Cirkusrevyen - vi afventer yderligere information fra Cirkusrevyen om eventuel ny dato.

Klub FT er i kontakt med arrangørerne bag de forskellige arrangementer, og vi afventer pt nogle tilbagemeldinger. Når vi har dem, opdaterer vi listen.

Alle berørte deltagere vil blive kontaktet direkte af Klub FT, men det vil tage lidt tid, før vi når igennem til alle de berørte, og vi er nødt til at tage arrangementerne i den rækkefølge, de foregår - så hav venligst tålmodighed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

Annonce