cookie-og-privatlivspolitik
For andet år i træk aflyses Klub FTs tur til julemarked i Rostock på grund af Corona.
Foto: Anders Knudsen

Klub FT

Klub FTs juletur til Rostock aflyses for anden gang

De høje smittetal i Tyskland og restriktionerne ved julemarkedet er årsagen.
23. november 2021 kl. 06:00 Af Pia Winther

Klub FT og Skørringe Turistbussers juletur til Rostock 7. december bliver ikke til noget. På grund af det høje smittetal i Tyskland, og de retningslinjer for afviklingen af julemarkedet, som bystyret i Rostock netop har offentliggjort, har Klub FT og Skørringe Turistbusser besluttet at aflyse turen.

Det er anden gang, at coronaen er årsag til aflysning af den traditionsrige juletur for Klub FT. I 2020 blev julemarkedet aflyst fuldstændigt. Denne gang er beslutningen truffet af Klub FT og Skørringe Turistbusser.

- Retningslinjerne siger, at man skal fremvise et gyldigt coronapas for at komme ind på markedet. Desuden skal man bære maske hele tiden, og der skal holdes afstand på 1,5 meter. Det er nok til at leve med, men noget af det hyggelige går af turen, siger Palle Knudsen, Skørringe Turistbusser, der er teknisk arrangør af turen.

- Men den væsentligste årsag til aflysningen er de meget høje smittetal i Tyskland. Vi vil gerne vise ansvarlig overfor vores gæster, og vi skal ikke køre for enhver pris. Vi vil ikke risikere at komme hjem med smittede gæster, som situationen ser ud, siger Palle Knudsen.

Klub FT har forsøgt at kontakte alle tilmeldte gæster til turen. Enkelte har ikke været at træffe, og de bedes kontakte Erik Holm på telefon 6131 0766.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE