mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Kontrasternes tur til det Sydfynske - kun få pladser

TUREN GENNEMFØRES - I Svendborg ligger en velbevaret fattiggård, som udgør rammerne for Danmarks Forsorgsmuseum, den eneste af sin slags i hele verden.
Fattiggården i Svendborg bliver første stop på Klubs FTs todagestur, som vi kalder Kontrasternes tur. For fattiggårdens fedtemadder, der bliver serveret ved ankomsten og fattiggården som sådan, kommer til at stå i skærende kontrast til resten af turen.
Kontrasternes tur  nder sted 2. og 3.september, og den er tilrettelagt i samarbejde med Skørringe Turistbusser.
Hele programmet kan læses i vedhæftede pdf-fil.
19. juni 2018 kl. 09:55 Af Pia Winther

Annonce

Næste dag efter den store morgenbuffet er der check-out, og kufferterne kommer tilbage i bussen. Men gæsterne går ned på hotellets anløbsbro, hvor veteranfærgen Helge lægger til og transporterer os til Valdemar Slot. Fra klokken 11 er der halvanden times rundvisning på slottet, hvorefter slottets køkken serverer en slotstallerken med seks forskellige lækkerier inklusiv en øl, vand eller et glas vin. På vejen mod Spodsbjerg gør vi holdt et sted for at drikke buskaffe, inden vi skal med færgen klokken 16.15.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: OLE FOG

TAK til sygehuset i Nykøbing F. 13. august 2018 kl. 13.48

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsplatformen i Region… 12. august 2018 kl. 23.17

AF: LINDA SOMMER

Hjertelig tillykke Fejø 10. august 2018 kl. 12.39

AF: ASTRID GRAUGAARD JEPSEN

Kære bilister 08. august 2018 kl. 19.49

Annonce