cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Foto: C.Kleinstra

Klub FT

Krydstogt fra Berlin til Stralsund - UDSOLGT

Tag med Klub FT og Best Travel på et skønt krydstogt, som inkluderer helpension om bord og masser af dejlige oplevelser i vores smukke naboland. Spændende storbyer med masser af liv, smuk natur og hyggelige gamle købstæder. Krydstogtet finder sted fra 25. september til 2. oktober.
20. marts 2021 kl. 06:22 Af Pia Winther

Tyskland har det hele! På dette krydstogt starter vi i Berlin, hvor vi tager på panoramatur rundt til nogle af den store bys vigtigste seværdigheder. Derefter går turen nordpå mod Stralsund.

Vi sejler med det hyggelige og komfortable flodskib M/S Princess, hvor vi kan slappe af og nyde livet efter de mange spændende oplevelser i land.

KAHYTTER:
Alle kahytter er udvendige med vindue, og er på cirka 10 kvadratmeter.
Der er to enkeltsenge, aircondition, mini safe, føntørrer, telefon, tv samt bad/toilet. Der er kahytter på panoramadæk og på hoveddæk. Alle kahytter er røgfri.

MADEN:
Morgenmaden serveres som buffet. Frokosten består af 4 retter - suppe, salat, hovedret og dessert, og aftensmaden af 5 retter - hors d’oeuvre, suppe, salat, hovedret og dessert. Efter måltiderne er der kaffe og te.

PENSION OM BORD:
Helpensionen består af morgenbuffet, 4-retters frokost og 5-retters aftensmad inklusiv 2 glas vin/øl pr. person pr. dag, samt kaffe og te.
Pensionen starter med aftensmad på dag 1 og slutter med morgenmad dag 8.

Annonce

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Rejsen er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

Annonce

ANNONCE