cookie-og-privatlivspolitik

6

Billeder


Klub FT

Kultur, mad og vin i Norditalien - UDSOLGT

Drømmen om Italien bliver til virkelighed på denne skønne rejse, der foregår i perioden 8. til 15. maj. På rejsen venter en perlerække af oplevelser i det smukke Norditalien.
Rejsen er arrangeret i samarbejde med Best Travel.
06. november 2018 kl. 07:25 Af Pia Winther

Annonce

Vi starter det norditalienske eventyr med et ophold i den maleriske laguneby Chioggia og en skøn eftermiddags- og aftentur til Venedig.Vidunderlig sejltur i den venezianske lagune med de pragtfulde far vestrålende huse. Italiens største sø Gardasøen - her har man alt, hvad hjertet kan begære. Søen med sine skønne, skiftende farver - bjerge, som i den nordlige del af søen hæver sig stejlt op fra søbredden – og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer, oliven- og citronlunde.

Dolomitterne med storslåede naturoplevelser og besøg i Sydtyrols hovedstad Bolzano eller Bozen, som byen hedder på tysk. Imponerende og velbevarede fæstningsbyer ligger også på vores rute, og vi skal opleve
den romantiske stemning i Romeo og Julies by Verona.
Rejsen afsluttes i Piemonte med et skønt ophold i en af Italiens mest berømte vinbyer – Barolo. I Barolo bor vi med udsigt til vinmarker, så langt øjet rækker.

Læs mere i vedhæftede pdf-fil. Rejsen er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

Annonce