cookie-og-privatlivspolitik

5

Billeder

Upper Baracca

Klub FT

Kulturrejse til Malta og Gozo - UDSOLGT

Tag med Klub FT og Best Travel på en skøn kulturrejse med masser af oplevelser på Malta og den mindre søsterø Gozo. Vi bor først fire nætter på Malta og dernæst 3 nætter på Gozo. Rejsen, der foregår i perioden 4. - 11. oktober 2021, inkluderer spændende udflugter med dansk rejseleder på begge øer.
08. maj 2021 kl. 08:05 Af Pia Winther

Den lille ø-republik Malta, som består af hovedøen Malta og de mindre øer Gozo og Comino, ligger i Middelhavet syd for Sicilien. Det skønne klima og de dejlige strande gør Malta til en populær feriedestination hele året. Takket være Maltas lange og spændende historie og de velbevarede mindesmærker fra fortiden, er der også masser af kulturoplevelser at hente på Malta og Gozo.

Vores rejse til Malta inkluderer en række spændende udflugter med dansk rejseleder. Vi skal blandt andet opleve Europas mindste hovedstad, smukke Valletta på en byrundtur og en skøn sejltur.

Vi får indblik i maltesisk historie, kunsthåndværk og madkultur, på en heldagsudflugt til den centrale del af øen. Herefter rejser vi videre til den mindre ø Gozo, hvor vi blandt andet besøger et tempelkompleks fra stenalderen og hovedbyen Victoria og får fantastiske naturoplevelser langs
øens kyster.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Rejsen er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

Annonce

ANNONCE