cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder

12. marts går turen til Operaen, hvor vi har billetter til Puccinis berømte opera La bohéme. Inden operaen skal vi have en tre-retters middag i Restaurant Almanak, der ligger i Operaen.
Foto: Thomas Nørdam Andersen

Klub FT

La bohéme i Operaen - med middag - UDSOLGT

Lørdag 12. marts 2022 bliver der mulighed for at opleve PuccinIs berømte opera La bohéme i Operaen. Operaen er blevet kaldt verdens bedste musikdrama. Vi har billetter i bedste kategori på række 6-9.
18. november 2021 kl. 06:00 Af Pia Winther

Essensen i Puccinis La bohème er iørefaldende musik med hjertegribende arier og flotte koroptrin og et næsten filmisk fortættet plot, der er blevet kaldt verdens bedste musikdrama. I Elisabeth Lintons iscenesættelse er den en af Det Kongelige Teaters helt store succeser. Medbring gerne lommetørklæde og de bedste venner, som aldrig har oplevet en opera før - med risiko for, at de vil med igen.

KØB BILLET HER https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/puccinis-beromte-opera-la-boheme-inkl-opsamling-3-retters-middag-m-m

Udgangspunktet for kærlighedshistorien er livet for en flok venner i en opgang. La bohème er en eviggyldig historie om fattige kunstnere, der kæmper for overlevelse i storbyen. Vi følger deres indbyrdes forhold, og hvilog hvilke konsekvenser deres valg har.

Inden operaen, der begynder klokken 19.30, spiser vi en tre-retters middag i gourmetrestauranten Almanak i Operaen. Da retterne er årstidsbestemt, er menuen for marts endnu ikke fastlagt. Der er inkluderet
1 genstand samt vand til middagen (1 glas vin, 1 øl eller 1 sodavand).

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Turen er åben for tilmelding.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

Annonce

ANNONCE