cookie-og-privatlivspolitik
Vi bor på det 4-stjernede lejlighedshotel Muthu Oura Praia.

Klub FT

Langtidsferie Algarve - på forespørgsel

Tilbring tre skønne uger på Algarvekysten i vintermånederne, hvor du kan nyde en kop kaffe i solen i korte ærmer selv i januar.
10. september 2021 kl. 21:00 Af Pia Winther

Vi har valgt et skønt 4-stjernet lejlighedshotel i Algarves mest berømte badeby, Albufeira og inkluderet 3-retters middag inklusiv vin og vand på 7 af rejsens dage. Herudover kan du benytte dig af byens mange spisesteder og selv lave mad af de lækre, lokale råvarer i lejlighedens køkkenniche.

Afgangen 5. - 26. februar 2022 er udsolgt, og meget få ledige pladser på de tre øvrige afgange.

I rejsen indgår desuden tre skønne udflugter, hvor der er mulighed for at opleve flere af Algarves skønne byer og betagende landskaber.

Der er 4 forskellige afrejsedatoer at vælge imellem. Rejsen kan bestilles hos Klub FT i åbningstiden eller på mail, men den kan også købes direkte på Folketidende Fordele.

KØB REJSEN HER https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/langtidsferie-til-algarvekysten-med-folketidende-3-uger-pa-portugals-sydkyst

Annonce

Læs hele rejsebeskrivelsen i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE