cookie-og-privatlivspolitik
Vi bor på det 4-stjernede lejlighedshotel Muthu Oura Praia.

Klub FT

Langtidsferie Algarvekysten

Tilbring tre skønne uger på Algarvekysten i vintermånederne, hvor du kan nyde en kop kaffe i solen i korte ærmer selv i januar.




10. september 2021 kl. 21:00 Af Pia Winther

Vi har valgt et skønt 4-stjernet lejlighedshotel i Algarves mest berømte badeby, Albufeira og inkluderet 3-retters middag inklusiv vin og vand på 7 af rejsens dage. Herudover kan du benytte dig af byens mange spisesteder og selv lave mad af de lækre, lokale råvarer i lejlighedens køkkenniche.

I rejsen indgår desuden tre skønne udflugter, hvor der er mulighed for at opleve flere af Algarves skønne byer og betagende landskaber.

Der er 4 forskellige afrejsedatoer at vælge imellem. Rejsen kan bestilles hos Klub FT i åbningstiden eller på mail, men den kan også købes direkte på Folketidende Fordele.

KØB REJSEN HER https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/langtidsferie-til-algarvekysten-med-folketidende-3-uger-pa-portugals-sydkyst

Læs hele rejsebeskrivelsen i vedhæftede pdf-fil.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

Annonce

ANNONCE