cookie-og-privatlivspolitik

10

Billeder


Klub FT

Langtidsferie på Costa del Sol - på forespørgsel

Hold en pause fra den danske vinter og nyd de varmere himmelstrøg på den spanske solkyst ved den hyggelige by Benalmadena. Fly og transfers, halvpension med vin til aftensmaden, lækkert 4-stjernet hotel og tre udflugter med dansk rejseleder er alt sammen inkluderet. Der er to afrejsedatoer at vælge imellem på denne 22-dages rejse. Få pladser tilbage på afgangen i marts.
07. september 2021 kl. 09:00 Af Pia Winther

Vi bor kun 300 meter fra stranden på det lækre lejlighedshotel Benalmadena Palace. I Benalmadena kan man tage slentreture langs den hyggelige strandpromenade, og den flotte marina, som flere gange er kåret som verdens bedste marina! Her er der et stort udbud af restauranter, shops og barer med mere. Vil man opleve den mere autentiske bydel Benalmadena Pueblo, går man modsat stranden op til de hyggelige bydele, hvor man kan møde de lokale på de små fortovscaféer til en espresso i skyggen.

Under opholdet skal vi også opleve mere af Andalusien på tre spændende udflugter, som er inkluderet i prisen. Vi besøger Mijas, som er en charmerende andalusisk landsby med smalle brostensbelagte gader og velbevaret traditionel arkitektur. Fra Mijas er der en fantastisk udsigt ned over kysten. Vi besøger også byen Málaga, hvor vi kommer på byrundtur og hører om byens begivenhedsrige historie og bysbarnet Pablo Picasso.
På den tredje udflugt besøger vi bjergbyen Ronda, som ligger på begge sider af en 100 meter dyb kløft. Ronda er også er berømt for sin tyrefægterarena, hvor Ernest Hemingway var stamgæst.

Læs mere om rejsen i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE