cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Mere end 10 millioner teatergængere verden rundt har set "Dance of the Vampires", som har været oversat til 12 forskellige sprog.
Foto: Miklos Szabo

Klub FT

Musicalen Dance of The Vampires - AFLYST

Mere end 10 millioner teatergængere verden rundt har set ”Dance of the Vampires”, som har været oversat til 12 forskellige sprog og nu også til dansk. Søndag 5. april klokken 15 har Klub FT skaffet billetter til musicalen på Det Ny Teater. Vi har billetter i bedste kategori.
10. januar 2020 kl. 06:00 Af Pia Winther

Annonce

Vampyrer er et hit. De uhyggelige væsener med de grimme tænder hærger i litteraturen, i film, i tv-serier og altså nu også på Det Ny Teater, hvor blodsugerne befolker scenen i kultmusicalen ”Dance of the Vampires”.

Den er baseret på Roman Polanskis kultfilm ”The Fearless Vampire Killers”
fra 1967, som var en parodi på den klassiske vampyrfilm. Musicalen blandede uhygge, kærlighed, parodi og humor på en hidtil uset måde, som øjeblikkelig blev en succes, fra første gang den blev opført i Wien i 1997. Siden har mere end 10 millioner teatergængere verden rundt set ”Dance of the Vampires”, som har været oversat til 12 forskellige sprog.

Læs også anmeldelsen af musicalen (se pdf-fil).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

Annonce