mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

7

Billeder


Klub FT

Musicalen Tarzan på Fredericia Teater

Klub FT har skaffet billetter til den anmelderroste musical Tarzan på Fredericia Teater fredag 2. november klokken 19.30.
Billetterne er på række 3, 4, 5 & 6 midt for scenen.

På rollelisten ses blandt andre Bjørg Gamst i rollen som Jane. Bjørg stammer fra Maribo - Teit Samsø, der stammer fra Holeby, er også på rollelisten i musicalen.
Turen er åben for tilmelding. Faktura fremsendes i løbet af en uges tid.
08. oktober 2018 kl. 10:15 Af Pia Winther

Annonce

Anmeldelser:

***** HURRA FOR EN ABEFEST

Regnskoven ligger godt nok i Randers. Men junglen er i Fredericia. Nærmere betegnet i Prinsessegade i byens teater, som har været hjemstedet for så mange fornemme musicalopsætninger de senere år.
I en opsætning, som må betegnes som Danmarks største abefest nogensinde, og hvis mage ikke er set på disse breddegrader før. Teatersalen er rent bogstaveligt omdannet til en jungle, som en del af publikum sidder inde i. Med elektronisk skabte bjerge og vandfald på scenen og ”levende aber” svævende i akrobatiske formationer over vores hoveder. Det er dristigt, det er spektakulært, og det er bare så hamrende flot udført. Totalteatret løftet til nye højder. Udført af en snes superveltrænede ”gorillaer”, der bare har en fest af den anden verden. Og som løfter selv den mest kritiske publikummers humør til nye højder.
Det bliver altså ikke meget bedre.
Hans Jørgen Møller, Folketidende

******
"Man må igen og igen imponeres over det tårnhøje ambitionsniveau på Fredericia Teater, og teatrets evne til rent faktisk også at opfylde egne ambitioner. Det er bestemt ikke det bedste teaterrum, man har at arbejde i, og sådan som Søren Møller har fået sat Fredericia på teatrets verdenskort, fortjener han og hans hårdtarbejdende stab et ordentligt hus at arbejde i. Var det byens fodboldhold, der var rykket op i superligaen, havde der med garanti allerede været gang i byggeriet af et tidssvarende stadion. Fredericia Teater er allerede - og har været det længe - i superligaen."
Morten Buckhøj.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nedlæggelse af bus- og togruter 15. oktober 2018 kl. 21.54

AF: OLE FREDERIKSEN BEINTHIN

Vil du (ikke hellere) med… 12. oktober 2018 kl. 20.09

AF: KENNETH GULFELDT

Dybt rystet over Lolland Kommune 11. oktober 2018 kl. 23.32

AF: JOHN WENNERWALD

Sandheden om regionerne 07. oktober 2018 kl. 21.15

Annonce