cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Musicalen Waitress på Det Ny Teater

Oplev en musical fuld af hjertevarme, humor og virtuose, iørefaldende sange, når Klub FT 16. maj 2021 har skaffet billetter til musicalen Waitress på Det Ny Teater. Vi har billetter til forestillingen klokken 15, billetterne er på række 2, 3, 4 og 6.
12. december 2020 kl. 06:37 Af Pia Winther

Waitress havde premiere på Broadway i 2016 og blev straks et smash hit. Forestillingens iørefaldende og virtuose sange er skrevet af den 7-dobbelte grammy-nominerede singer-songwriter Sara Bareilles.

Jenna, spillet af Maria Lucia, er servitrice og mester-tærtebager i Joes Diner. Hun er fanget i et trist ægteskab, men finder trøst ved at hælde al sin kærlighed i sine fantastiske tærter.

Da Jenna uforudset bliver gravid, indleder hun et forhold til sin læge og beslutter sig for at deltage i en stor tærte-bagedyst. Præmien kan give startkapital til et nyt liv. Med opbakning fra diner-veninderne sætter hun forandring på menuen i denne opløftende og livsbekræftende musical om at finde modet til at tage sig selv, sit liv og sit talent alvorligt. Om mor datter relationer og de terapeutiske styrker ved at bage.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE