cookie-og-privatlivspolitik

6

Billeder

26. februar går turen til Royal Arena og det verdenskendte hesteshow Cavalluna.
Foto: Apassionata World GmbH

Klub FT

Oplev berømt hesteshow i Royal Arena - få pladser

Lørdag 26. februar 2022 kommer et af Europas mest populære hesteshows, Cavalluna, til Danmark, nærmere bestemt til Royal Arena i Ørestaden. Klub FT har skaffet billetter til showet klokken 14, vi har pladser i sektion 113 og 114 ved indgangen. Inden showet skal vi have en lækker brunch på Cafe8tallet, der ligger få hundrede meter fra Royal Arena – lige ud til vandet. Pris pr. person for abonnenter 1.295 kroner, ikke-abonnenter 1.395 kroner.
21. oktober 2021 kl. 06:00 Af Pia Winther

CAVALLUNA, fra holdet bag APASSIONATA, er et af Europas mest populære hesteshows, der igennem årene har begejstret hundredtusinder af tilskuere! Nu kommer Cavalluna endelig til Danmark med showet ”Celebration”, der leverer underholdning i absolut verdensklasse.

KØB BILLET HER: https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/verdenskendt-hesteshow-i-royal-arena-inkl-opsamling-brunch-m-m

Publikum kan glæde sig til smukke heste, koreografi af høj klasse, følelsesladet musik og betagende effekter, alt sammen indrammet af en vidunderlig historie!

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE