cookie-og-privatlivspolitik
Paul Potts gav forleden julekoncert på Nykøbing F. Teater.
Lørdag slutter hans juleturné i Danmark, hvorefter han drager hjem til Port Talbot i Wales for at holde jul med familien.
Onsdag havde Folketidendes Rejseklub, Klub FT, 226 deltagere med på teatret. Da Paul Potts første gang optrådte i Danmark, i Ballerup i 2008, var Klub FT også på plads.

3

Billeder

Paul Potts gav forleden julekoncert på Nykøbing F. Teater. Lørdag slutter hans juleturné i Danmark, hvorefter han drager hjem til Port Talbot i Wales for at holde jul med familien. Onsdag havde Folketidendes Rejseklub, Klub FT, 226 deltagere med på teatret. Da Paul Potts første gang optrådte i Danmark, i Ballerup i 2008, var Klub FT også på plads.
Foto: Ingrid Riis

Klub FT

Paul Potts sang julen ind

Onsdag aften spredte julestemningen sig for alvor på et fyldt Nykøbing F. Teater.
01. november 2019 kl. 13:01 Af Lars Hovgaard

Annonce

NYKØBING Allerede onsdag aften fik Ruth Winther sin julegave af datteren Connie Christensen - nemlig en koncertoplevelse med den verdensberømte engelske sanger Paul Potts på Nykøbing F. Teater.

- Jeg synes, at han synger rigtig godt - og så er han jo også en god historie, fortæller Ruth Winther med henvisning til Paul Potts fortid som telefonsælger, inden han i 2007 slog igennem i talentkonkurrencen "Britain's got Talent" med arien "Nessun Dorma" fra Puccinis opera "Turandot".

Efter tv-showet indtog han hitlisterne med et debutalbum, der solgte 3,5 millioner eksemplarer verden over.


En god tradition

Onsdag aften optrådte han så på et fyldt teater i Nykøbing - og Ruth Winther og Connie Christensen havde forinden sammen med et par hundrede deltagere i Folketidendes Rejseklub varmet op til koncerten med en stor julebuffet.

Blandt dem var også Jytte Møller fra Nakskov, som havde foræret datteren Lisbeth Frandsen i Nykøbing billetter til koncerten.

- Jeg har set filmen med Paul Potts og er rigtig glad for hans måde at synge på. Og så er dette også en rigtig god måde at mødes på inden jul, fortæller Jytte Møller.

Hovedpersonen selv så også frem til onsdagens koncert i Nykøbing, som var næsten sidste stop på hans juleturné rundt i Danmark.

- Jeg har lavet julekoncerter rundt i Danmark de sidste 10 år. Det er en god tradition, som jeg håber kan fortsætte, fortalte Paul Potts inden koncerten.

Når den sidste koncert lørdag er overstået, flyver han hjem til Port Talbot i Wales og holder jul med familien.

- Som barn elskede jeg julen og julens forskellige dufte. Og jeg holder stadig af julen og at være sammen med familien ved højtiden. Ved juletid er det mig, der står for maden. Og hos os står menuen på kalkun, fortæller Paul Potts.

I år kan han se tilbage på 12 spændende år siden det store gennembrud i talentshowet.

- Jeg er stadig mig selv, og jeg laver det, jeg elsker - nemlig at synge. Det er for mig definitionen på succes, lød det fra Paul Potts, inden han gik på scenen med sine mange sange og til store klapsalver.


En fantastisk aften

Dagen derpå havde julestemningen for alvor indfundet sig hos Jytte Møller.

- Det var en flot koncert og en rigtig god stemning. Det var spændende at opleve ham så tæt på. Det var en fantastisk aften.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

Annonce