cookie-og-privatlivspolitik
30. april går turen til Operaen og Puccinis operaklassiker Tosca. Inden operaen skal vi spise en 3-retters middag i Operaen.
Foto: Miklos Szabo

Klub FT

Puccinis operaklassiker Tosca i Operaen

PÅ FORESPØRGSEL - TUREN ER SIKRET GENNEMFØRELSE - Klub FT har skaffet billetter til Puccinis opera Tosca i Operaen tirsdag 30. april klokken 20.00. Inden forestillingen spiser vi en tre-retters middag i restaurant KOST & MASK i Operaen. Billetterne er på række 6 – 8 på Parterre (bedste kategori).
06. november 2018 kl. 11:55 Af Pia Winther

Annonce

Rom, juni 1800. Så specifik er rammen for Puccinis trekantsdrama Tosca, men kampen for frihed og kærlighed ligner den, man kan finde overalt i verden og til alle tider i historien.

Iscenesættelsen har begejstret publikum i tidligere sæsoner, og nu kan den opleves på Operaen med den italienske stjernesopran Maria Pia Piscitelli i titelrollen. Tosca synges på italiensk med danske
overtekster.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Arrangementet er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

Annonce