cookie-og-privatlivspolitik
30. april går turen til Operaen og Puccinis operaklassiker Tosca. Inden operaen skal vi spise en 3-retters middag i Operaen.
Foto: Miklos Szabo

Klub FT

Puccinis operaklassiker Tosca i Operaen

Klub FT har skaffet billetter til Puccinis opera Tosca i Operaen tirsdag 30. april klokken 20.00. Inden forestillingen spiser vi en tre-retters middag i restaurant KOST & MASK i Operaen. Billetterne er på række 6 – 8 på Parterre (bedste kategori).
11. januar 2019 kl. 06:55 Af Pia Winther

Annonce

Rom, juni 1800. Så specifik er rammen for Puccinis trekantsdrama Tosca, men kampen for frihed og kærlighed ligner den, man kan finde overalt i verden og til alle tider i historien.

Iscenesættelsen har begejstret publikum i tidligere sæsoner, og nu kan den opleves på Operaen med den italienske stjernesopran Maria Pia Piscitelli i titelrollen. Tosca synges på italiensk med danske
overtekster.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Arrangementet er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: POUL HANSEN

Høringssvar på vindmøller… 15. januar 2019 kl. 13.00

AF: JOHN WENNERWALD

Farcen om regionerne 13. januar 2019 kl. 21.19

AF: PERNILLE ULLERSTED

En værdig død - en del af… 09. januar 2019 kl. 12.47

AF: JOHN WENNERWALD

Løkke ramte rigtigt 06. januar 2019 kl. 20.52

Annonce