cookie-og-privatlivspolitik

8

Billeder


Klub FT

Tenerife - øen med evig sommer - UDSOLGT

I samarbejde med Best Travel tilbyder Klub FT en rejse til Tenerife, der ligger som en perle i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. Tenerife er den største af de kanariske øer og byder med sit behagelige klima på en tiltrængt pause fra den danske vinter. Rejsen finder sted fra 20. til 27. februar 2022.
18. september 2021 kl. 06:00 Af Pia Winther

Vi har sammensat en skøn ferie med ophold på et 4-stjernet hotel, halvpension inklusiv ½ liter vin og ½ liter vand til aftensmaden, tre udflugter og dansk rejseleder. Rejsen foregår i perioden 20/2 – 27/2 2022.

KØB REJSEN HER https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/tag-til-tenerife-med-folketidende-oen-med-evig-sommer

Vi bor på den nordlige del af Tenerife ved Puerto de la Cruz, som er en af Tenerifes ældste og mest charmerende badebyer, der oser af ægte kanarisk stemning. På vores rejse til Tenerife, vil du kunne nyde et forfriskende dyp i Atlanterhavets bølger, mærke den lune brise, der strømmer til øen fra Sahara-ørkenen samt opleve en helt enestående natur, der rummer alt fra tropisk grønt til dramatiske vulkanlandskaber og vidunderlige strande.

Vi bor det 4-stjernede Smy Hotel de la Cruz. Fra hotellet er der kun cirka 10 minutters gang til stranden, de berømte havbade og til de skønne små gader i centrum. Der er mulighed for at tage med shuttlebus til centrum flere gange om ugen.

I rejsen indgår tre spændende udflugter med dansk rejseleder. Vi skal selvfølgelig til nationalparken Las Cañadas, hvor vi skal opleve den 3.718 meter høje vulkan Teide, efterfulgt af en frokost med lokale specialiteter. På vores anden tur skal vi til landsbyen Garachico, som med sin spanske idyl er et tydeligt eksempel på, at Tenerife er meget mere end blot solfaktor og strande. Den sidste udflugt indeholder både hovedbyen Santa Cruz og den smukke kystby Candelaria.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

Annonce

ANNONCE