cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Klub FT

Rejs med til blomsterøen Madeira - AFLYST

REJSEN ER AFLYST GRUNDET COVID-19.
I samarbejde med Best Travel tilbyder Klub FT en rejse til den skønne portugisiske ø, Madeira. Rejsen foregår i perioden 8. – 15. marts 2021.
04. november 2020 kl. 07:40 Af Pia Winther

Annonce

Madeira er en perle af naturoplevelser. Øen ligger som en grøn oase i Atlanterhavet med frodig vegetation, skønne blomster og stejle klippekyster.

Madeira har subtropisk klima med varme vinde og dagstemperaturer mellem 18 og 26 grader året rundt. Et perfekt feriemål på alle tider af året!

Vi har sammensat en skøn ferie med en kombination af afslapning og oplevelser. På de fire udflugter skal vi opleve nogle af Madeiras højdepunkter. Vi skal lære hovedbyen Funchal at kende og nyde øens smukke og forskelligartede natur på udflugter med bus, som bringer os igennem de flotte landskaber, via hovedveje med masser af tuneller og små, spændende bjergveje. Vi bor centralt i Funchal.


Klub FT og Best Travel giver tryghed på rejsen. Hvis Udenrigsministeret 14 dage før afrejse fraråder rejser til destinationen, vil rejsen automatisk blive annulleret, og du vil få alle dine penge igen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE