cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder

Korinther-kanalen, der åbnede i 1893, giver skibstrafi kken adgang til at passere den smalle landtange mellem fastlandet og Peloponnes.

Klub FT

Rundrejse i Grækenland - få pladser

REJSEN ER SIKRET GENNEMFØRELSE - Det moderne Grækenlands historie strækker sig tilbage til antikken, hvor det græske samfund anses for at være den moderne civilisations vugge. Oplev dette på en rejse med Klub FT og Best Travel fra 9. - 16. juni 2020.
Sidste frist for tilmelding er 5. marts.
18. februar 2020 kl. 05:35 Af Pia Winther

Annonce

En fascinerende historie og kultur gør sammen med de smukke, bjergrige landskaber og det azurblå hav Grækenland til et henrivende bekendtskab.

Vi krydser Korinther-kanalen til Peleponnes, hvor vi skal opleve det imponerende antikke teater i Epidavros, Mykene og Olympia, hvorfra de olympiske lege har deres navn. På Peleponnes overnatter vi i den maleriske kystby Nafplion. Så sætter vi kursen mod nord for at besøge Ioannina, de fantastiske klippeklostre i Meteora og de arkæologiske udgravninger ved Delfi.

Tilbage i hovedstaden Athen skal vi selvfølgelig opleve de vigtigste seværdigheder, heriblandt Akropolis og det nye Akropolis-museum på en byrundtur. Vi tager også på en hyggelig bådudflugt til de smukke øer i Den Saroniske Bugt.

Under rundrejsen bor vi på gode, komfortable 3- og 4-stjernede hoteller, hvor vi spiser morgen- og aftensmad.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

Annonce