cookie-og-privatlivspolitik

14

Billeder


Klub FT

Rundrejse i magiske Skotland - få ledige pladser

REJSEN ER SIKRET GENNEMFØRELSE - I samarbejde med Best Travel tilbyder Klub FT en rejse til magiske Skotland. Rejsen foregår i perioden 8. – 15. juli 2019.
09. marts 2019 kl. 08:00 Af Pia Winther

Annonce

Skotland er en magisk oplevelse! Et vidtstrakt rige med åndeløst smukke landskaber, sagnomspundne slotte og borgruiner, stridende klaner,
uhyrer og gumlende får.

Rundrejsen begynder i Skotlands største by Glasgow. Herfra går turen til det berømte Stirling Castle, der ligger højt over sletten på sin klippeknold.
Vi fortsætter gennem de smukke landskaber langs Loch Lomond til Fort William. Her kan vi se frem til en flot køretur med det berømte Jacobite Steam Train, der er kendt som Hogwarts Express i de populære fi lm om Harry Potter.

Efter en afstikker til Isle of Skye skal vi se det ikoniske slot Eilean Donan og spejde efter søuhyret Nessie, når vi sejler på Loch Ness. Nær Inverness
besøger vi Culloden, hvor Charles Stuart og jakobitterne blev besejret af rødfrakkerne i 1746.

Ved floden Spey lader vi os villigt lokke af whiskydestilleriernes pagoder, og vi nyder udsigten over det østlige højland. I golfens hjemby St. Andrews skal vi blandt andet besøge St. Andrews Castle, inden vi ender i hovedstaden Edinburgh, hvor vi skal gå på The Royal Mile og se det imponerende Edinburgh Castle.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Rejsen er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

Annonce