cookie-og-privatlivspolitik
Heiligendamm, Mecklenburg-Vorpommern, Germany - Seaside resort,  beach and Seebrücke Kühlungsborn with typical roofed wicker beach chair.
Heiligendamm, Mecklenburg-Vorpommern, Germany - Seaside resort, beach and Seebrücke Kühlungsborn with typical roofed wicker beach chair.
Foto: FRANCESCO CAROVILLANO

Klub FT

Skovtur til tre tyske badebyer - AFLYST

4. maj arrangerer Klub FT "skovtur" til den skønne østersøkyst vest for Rostock, hvor den allerførste Dronning Margrethe ligger begravet i Bad Doberan Klosterkirke.
10. marts 2020 kl. 05:00 Af Pia Winther

Annonce

Klub FT arrangerer i samarbejde med Skørringe Turistbusser en ”skovtur” til det smukke område vest for Rostock med de mondæne badebyer Kühlungsborn og Heiligendamm, der var Tysklands første Seebad, og kurbyen Bad Doberan. Vi kører mellem de tre byer med smalsporsbanen Molli Bäderbahn, der har eksisteret siden 1886 Turen finder sted 4. maj 2020.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

Annonce