cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Syng Julen Ind med Mickey Pless på Nykøbing Teater

FÅ LEDIGE PLADSER - TILMELDING LUKKER 1. DECEMBER Julen står for døren, og nu har du mulighed for at tage en lille pause fra juleræset, når Klub FT i samarbejde med Mickey Pless og Teatercafeen byder på arrangementet Syng Julen Ind i teaterfoyeren fredag 10. december klokken 16-17.30.
30. oktober 2021 kl. 14:10 Af Pia Winther

Mickey Pless sidder klar ved klaveret og vil underholde med hyggelige julesange også nogle, hvor du selv for mulighed for at synge med. Under arrangementet serveres kaffe og kage ELLER gløgg og æbleskiver. Du bestiller dette samtidig med tilmeldingen til arrangementet.

KØB BILLET HER https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/syng-julen-ind-med-mickey-pless-i-nykobing-f-teater

Der er kun plads til 80 personer til dette arrangement. Vi mødes ved indgangen til Nykøbing F. Teater klokken 15.45. Her bliver man krydset af af Klub FT repræsentanten og vist hen til sin plads.

Læs programmet og hvordan du tilmelder i vedhæftde pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE