cookie-og-privatlivspolitik
De to planlagte ture til Bornholm er aflyst på grund af Corona.

Klub FT

To Klub FT-ture til Bornholm aflyses

Klub FTs to udsatte ture til Bornholm bliver aflyst. Turene, der oprindeligt var planlagt til afvikling sidste forår, skulle have været afviklet fra 25.- til 28. april og 2. til 5. maj i år. Men som tilfældet var sidste år, er det også i år coronaen, der er årsag til aflysningen.
04. januar 2021 kl. 02:00 Af Pia Winther

Årsagen er blandt andet, at restauranterne først må åbne for indendørs servering fra 6. maj - og det med forskellige krav. Det har været kendt et stykke tid. Men der var på et tidspunkt en mulighed for, det ville forholde sig anderledes på Bornholm. Det skulle undersøges først, inden Klub FT kom med den endelige aflysning.

- Vores samarbejdspartnere på Bornholm fortalte, at der var mulighed for, at Bornholm på forsøgsbasis kunne, får lov til at åbne restauranterne tidligere end i det øvrige land. Men det har ikke været tilfældet, siger turkoordinator Palle Knudsen, Skørringe Turistbusser, der laver turene for Klub FT.

Bornholm har ved de seneste genåbningsfaser åbnet mere end resten af landet.

Klub FT forsøger at få lavet to nye ture til Bornholm på nogenlunde samme tid til næste år. De vil blive offentliggjort sidst på året eller i begyndelsen af det nye år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

Annonce

ANNONCE