cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Henrik Petit

Klub FT

Tre ture til Cirkusrevyen 2021 gennemføres

ALLE TRE TURE ER UDSOLGT - Klub FT har i går fået bekræftet, at de tre planlagte ture til årets Cirkusrevy kan gennemføres. Vi har enkelte ledige pladser.
06. maj 2021 kl. 13:00 Af Pia Winther

I går fik vi besked på, at de tre ture, Klub FT har til Cirkusrevyen i 2021, alle kan gennemføres. Tilskuerantallet er skåret ned til 850 publikumer pr. forestilling, og der vil være afstand mellem publikum på rækkerne.
Klub FT har tre ture til Cirkusrevyen, 28. maj (udsolgt), 6. august (få ledige pladser) og 20. august (få ledige pladser).

Arrangementet kan købes med eller uden en tre-retters menu på Restaurant Skovly på Bakken, inden vi skal se revyen klokken 21. Vi har billetter på de forreste rækker. Med i prisen er foruden bus og billet i bedste gruppe, kaffe/te og kage på vej til København samt en sodavand eller vand på vej hjem i bussen.

Prisen er 1.250 kroner pr. person, hvis man ønsker at tilkøbe den tre-retters middag på Restaurant Skovly, og 895 kroner pr. person, hvis man selv finder et sted at spise inden revyen.

Billetter kan bestilles i Klub FTs åbningstid, som er tirsdage og onsdage mellem klokken 9 og 12, eller på mail til rejseklubben@folketidende.dk - skriv venligst Cirkusrevy i emnelinjen. Vi har kun få ledige pladser.
Arrangementet bliver afholdt i henhold til gældende Corona-restriktioner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

Annonce

ANNONCE