cookie-og-privatlivspolitik

Kriminal

Hærværksmænd hældte syre på politikers bil

Ukendte gerningsmænd har hældt syre på en bil, som tilhører et medlem af Dansk Folkeparti Svendborg, oplyser Fyns Politi.
22. august 2014 kl. 10:45 Af /ritzau/

Annonce

Ifølge det lokale medie Fyens.dk er der tale om Karen Wengel, der ved seneste kommunal valg forgæves søgte at opnå valg via en lokalliste, hvorefter hun meldte sig ind i Dansk Folkeparti.

Ifølge politiet er syreangrebet på bilen, som stod parkeret i familiens indkørsel, det andet tilfælde af hærværk rettet mod politikeren inden for få dage.

Syrehærværket skete natten til onsdag, og knap en uge tidligere var det politikerens plankeværk, som stod for skud.

I begge tilfælde har gerningsmanden eller gerningsmændene skrevet teksten DF=SS, hvor DF angiveligt henviser til Dansk Folkeparti, mens SS må antages at referere til det nazityske Schutzstaffel.

-Vi arbejde lige nu med at efterforske de to episoder, og vi vil meget gerne høre, hvis nogen har set noget mistænkeligt i området op til de to episoder, siger politikommissær Leon Sørensen fra Fyns Politi.

De to episoder er sket natten til 14. august og natten til 20. august ved politikerens bolig på Sct. Jørgens Vej i Svendborg

/ritzau/
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

Annonce