cookie-og-privatlivspolitik
Mickey Pless, Pernille Schrøder og Flemming Krøll tog imod, da aftenens revygæster ankom til Nykøbing F. Teater.

5

Billeder

Mickey Pless, Pernille Schrøder og Flemming Krøll tog imod, da aftenens revygæster ankom til Nykøbing F. Teater.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Kultur

Begejstret publikum tog godt imod årets revy

BILLEDSERIE og VIDEO: Mickey Pless takkede revyholdet for et fantastisk stykke arbejde og masser af sjov under prøverne forud for årets premiere. Og publikum kvitterede med stående applaus til revyholdet.
14. juni 2019 kl. 08:01 Af Maria Juel Glasius, Pia Winther

Annonce

I teorien er premieren på en revy blot en forestilling i rækken af rigtig rigtig mange. Sådan mener kapelmester Mickey Pless, at man godt kan se på det.

Han står uden for teatret i Nykøbing med sin revypartner Pernille Schrøder og tager imod gæsterne, som de drypvist ankommer.

Men der er altså noget over den. Premieren. For selvom at de tre forpremierer er gået fuldstændig efter planen, er der med lige netop den forestilling rigtig meget psykisk på spil.

For lige netop de to er det særligt spændende. De er nemlig gået i mesterlære hos Flemming Krøll med det formål engang at overtage revyen helt. På samme tid blev det på premieren torsdag aften, at han efter 28 år med Nykøbing F. Revyen skulle se forestillingen fra salen for første gang.

- Og det er gået overraskende godt med at blive siddende i stolen.

Travlhed i køkkenet

400 gæster skulle spise middag inden forestillingen, og til lyden af maremba og trommer fra Guldborgsund Musikskole, ankom de til en fuldstændig proppet teatersal.

I køkkenet på 1. sal kæmpede personalet fra Hotel Falster for at nå at servere de mange retter med kun 15 minutter imellem, at første og sidste ret modtages ved bordet. Længere tid måtte der simpelthen ikke gå, for gæsterne skulle igennem tre retter mellem klokken 18.00 og 20.00.

Alle gæster udstrålede en vis forventning til aftenens show. Musikarrangementerne plejer at være i top, og scenografien er ofte bedre end hos Cirkus Revyen, lød det fra flere. Nogle mente ligefrem, at Nykøbing F. Revyen er perlen på årets revyprogram.

Knap fire timer senere rejste en fuld sal sig for at give et stående bifald til skuespillerne og det øvrige hold.

- Det gik skide godt. Over al forventning. Folk var med fra allerførste minut, og de grinede på de helt rette tidspunkter, siger han og forklarer, at et Ghita Nørby-indslag var aftenens sats. Den var først blev helt færdig dagen forinden.

Folketidende.dk viser mange flere billeder fra premieren senere på fredagen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce