cookie-og-privatlivspolitik
Vilde Vulkaner bliver ikke til noget i år.
Vilde Vulkaner bliver ikke til noget i år.
Foto: David Arnholm

Kultur

Vilde Vulkaner aflyst

Både Vilde Vulkaner og Vordingborg Festuge er aflyst.
06. april 2020 kl. 23:31 Af David Arnholm

Annonce

VORDINGBORG Den populære festival for daginstitutioner, Vilde Vulkaner, er også på listen over aflyste arrangementer. Festivalen, der hvert år holdes i Vordingborg, plejer at tiltrække masser af børn også fra Lolland-Falster, men det bliver altså ikke tilfældet i år, hvor navne som Carpark North, Gilli, Bro, Alphabeat, L.I.G.A., Joey og Gili skulle have optrådt .

- Statsminister Mette Frederiksen har her til aften meddelt, at det til og med august ikke er tilladt at gennemføre blandt andet festivaler med store forsamlinger. Derfor må vi desværre aflyse Vilde Vulkaner 2020, skriver festivalen på sin hjemmeside.

- Vi ved, at mange børn havde glædet sig til at komme til Vilde Vulkaner, og vi er helt vildt kede af det og ærgerlige over ikke at kunne holde festival sammen med jer. Masser af ØV, lyde rdet videre.

Tilgengæld lover festivalen at vende tilbage i 2021 med den vildeste Vilde Vulkaner nogensinde.

- Alle tilmeldte institutioner, som har købt billet, vil få mulighed for, at sikre sig billet til næste års Vilde Vulkaner, forsikrer festivalen.

Også en anden kulturbegivenhed i Vordingborg, som plejer at kunne tiltrække folk fra Lolland-Falster, er aflyst - nemlig Vordingbirg Festuge.

- Vordingborg Festuge 2020 er desværre aflyst på grund af Covid-19 krisen. Det er vi selvfølgelig meget kede af, men vi glæder os til at feste sammen med jer i 2021, skriver festugen på Facebook..KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

Annonce