cookie-og-privatlivspolitik
2021-02-02-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Maglemervej/Hunseby Kirkevej, Maglemer.
Kunst til en coronatur.
På hjørnet af Maglemervej og Kirkevej udfor indkørslen til Knuthenborg er en lille park, hvor der er lagt en træbro kunst.
"LANDSKABSSKULPTUR" (2012). Todelt trækonstruktion tegnet af arkitektfirmaet Adept.  Opført ved hjørnet af Maglemervej/ Hunseby Kirkevej nær indkørslen til Knuthenborg. Indgår i Realdania-projektet "Mulighedernes land" og er en del af "Porten til Lolland".

8

Billeder

"LANDSKABSSKULPTUR" (2012). Todelt trækonstruktion tegnet af arkitektfirmaet Adept. Opført ved hjørnet af Maglemervej/ Hunseby Kirkevej nær indkørslen til Knuthenborg. Indgår i Realdania-projektet "Mulighedernes land" og er en del af "Porten til Lolland".
Foto: Anders Knudsen

Kunst på gadeplan

Kunst på gadeplan – Maribo-Bandholm-Maglemer

Porten til Lolland ligger i Maglemer
03. juli 2021 kl. 14:00 Af Peter Foersom

Ved indkørslen til Knuthenborg fra landsbyen Maglemer ligger der mellem Huns Å og et stort egetræ kaldet ”Bytræet” en siksakformet, todelt og arkitekttegnet træbænk.

Det er en landskabsskulptur, som stammer fra et Realdaniaprojekt i 2012. Under overskriften ”Porten til Lolland” skal projektet udnytte det temmelig fantastiske forhold, at omkring en kvart million mennesker hvert år hvert år besøger Knuthenborg Safaripark – i dag efter elefanternes ankomst og når coronaen har lagt sig formentlig flere. For kunne disse mange gæster måske gøres interesserede i også at besøge Lolland, når de nu alligevel er her?

Projektet fokuserede på de tre nærmeste bysamfund, Maglemer, som også fik en ny bro over Huns Å. Hunseby, som fik shinet forsamlingshusets omgivelser op og fik en legeplads, og Bandholm, som foruden en legeplads også blev udstyret med en 280 meter lang molepromenade. Der blev også lavet en cykelsti gennem Merretskov og en ny bygning til veteranbanen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

ANNONCE