cookie-og-privatlivspolitik

25

Billeder

Tårnfalk tager et lille hvil i en udgået busk ved Søndresø. Foto: Karin Knudsen

Læserbilleder

Lolland-Falster rundt med læserne

BILLEDSERIE: Vi tager fat på de første julebilleder, men byder også på smukke naturbilleder.
01. december 2019 kl. 12:00 Af Margit Olsen

Annonce

Endnu engang har vores læsere og brugere været flittige med kameraet og taget en række billeder fra forskellige steder rundt om på Lolland og Falster. Vi bringer her et udvalg af de billeder, vi har modtaget.

Klik på billedet herover for at se alle billederne, og husk at du selv kan sende billeder til os på nyhedsdesk@folketidende.dk.

Samme mailadresse kan du bruge, hvis du vil deltage i Folketidende.dks julekonkurrence:

Den søde december nærmer sig og redaktionen hos Folketidende er kommet i julestemning. Vi kårer årets julefoto 2019 fra Lolland-Falster blandt alle indsendte fotos og udlodder en flot julekurv, fyldt med lækkerier og godter, til de tre bedste fotos.

Sådan gør du
Du kan deltage i fotokonkurrencen ved at sende dit julefoto til nyhedsdesk@folketidende.dk mærket ”Årets Julefoto” eller via en besked til Folketidende.dks Facebook.

Når du indsender foto, skal du skrive, hvor og af hvem billedet er taget. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce