cookie-og-privatlivspolitik

34

Billeder

Her kan bruge udtryukket "Gul bil". Billedet er taget ved Højrebyvej ved Ryde. Foto: Jan Jørgensen

Læserbilleder

Lolland-Falster rundt med læserne

BILLEDSERIE: Gule rapsmarker, en tur til vandet, i skoven og en rotur med nærkontakt med en svane.
10. maj 2020 kl. 12:25 Af Margit Olsen

Annonce

Der er igen i denne uge masser af dejlige læserbilleder fra den lokale natur. Kig billederne igennem - Der er god mulighed for, at finde inspiration til den næste tur ud i det blå ...

Endnu engang har vores læsere og brugere været flittige med kameraet og taget en række billeder fra forskellige steder rundt om på Lolland og Falster. Vi bringer her et udvalg af de billeder, vi har modtaget.

Netop i denne coronatid, hvor mange enten ikke arbejder eller har ekstra tid, fordi Danmark nærmest er lukket ned, så er der tid til at nyde naturen. Del dine billeder med Folketidende - så deler vi dem med vores mange læsere.

Klik på billedet herover for at se alle billederne, og husk at du selv kan sende billeder til os på nyhedsdesk@folketidende.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce