cookie-og-privatlivspolitik
Martin Merrild, Hjerm; formand for Landbrug og Fødevarer; minkavler og kyllingeproducent. Dato: 09.11.12

© Foto: Claus Haagensen/Chili

Dato: 

Chili foto & arkiv
Martin Merrild, formand for Landbrug og Fødevarer, ærgrer sig over Esben Lunde Larsens exit som miljø- og fødevareminister.
Foto: Claus Haagensen

Landbrugsnyt

Ærgrelse over Esben Lundes exit

Landbrug & Fødevarers formand Martin Merrild ærgrer sig over, at miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen stopper.
02. maj 2018 kl. 11:12 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har meddelt, at han stopper som minister, efter at han har været minister for området siden februar 2016.

Det beklager Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, som på sin Facebook-profil har sendt en hilsen til den afgående miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen:

”Det ærgrer mig. Du har i den grad været engageret og dedikeret - både i den hjemlige debat og i det store udland, hvor du gang på gang har stået i spidsen for at fremme dansk eksport. Du sætter dig grundigt ind i sagerne og på trods af, at vi ikke altid har været enige, har det til enhver tid været en fornøjelse at arbejde sammen med dig,” skriver Martin Merrild.

Esben Lunde Larsen får også et par ord med på vejen af Maria Reumert Gjerding, den nye formand for Danmarks Naturfredningsforening.

”Vi har været uenige om meget, men der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg altid har haft stor respekt for Esben Lunde Larsen. Tak for mange års med- og modspil, debatter og politiske kampe - dem vil jeg savne”, skriver hun på Twitter.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen modtog tirsdag d. 1. maj besked fra både uddannelses- og forskningsminister Søren Pind og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen om, at de stopper som ministre. Søren Pind vil helt forlade politik, mens Esben Lunde Larsen ikke genopstiller ved næste folketingsvalg.

”Søren Pind og Esben Lunde Larsen har igennem mange år ydet en flot indsats i Folketinget, regeringen og Venstre. De har arbejdet hårdt for vores land, og det skylder jeg dem en stor tak for,” udtaler statsministeren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce