cookie-og-privatlivspolitik
Bednar Swifterdisc XE i en 10 meters version med den aggressive A-Disc og dobbelt U-Ringsvalse, vil være at finde på demodagen.
Foto: PR

Landbrugsnyt

Afprøv nye maskiner på Bednar Field Day

Røstofte Maskiner og BednarDK inviterer til markdemonstration, hvor de besøgende får en unik mulighed for selv at prøve kræfter med maskinerne.
30. april 2018 kl. 07:00

Annonce

Markerne ved Gunderslevholm Gods lægger mark til en anderledes markdemonstration onsdag d. 9. maj fra kl. 11-16.

Første del af dagen vil være en klassisk markdemonstration, hvor de forskellige modeller bliver vist frem, mens de arbejder.

Arbejdet vil løbende blive kommentereret af fagkonsulenter, som også vil kunne svare på spørgsmål fra de besøgende. Senere på dagen vil de besøgende selv få mulighed for at komme ud og køre med maskinerne og selv teste grejet af.

Snig-premiere
Repræsentanter fra BednarDK står som altid klar til en fagsnak og vil i dagens anledning medbringe flere nyheder.

De besøgende får blandt andet mulighed for se en Row Master RN_S, som er ny på det danske marked. Row Master er en robust opbygget radrenser, som er særdeles velegnet til at rense mellem sukkerroer.

Derudover vil det også være muligt at se de nyeste opdateringer på Halmstriglen Strigel PN 9000, som ud over de unikke indstillingsmuligheder, også kan kombineres med forskellige frontredskaber afhængig af, hvilket dyrkningssystem striglen benyttes i.

Lidt for en hver smag
Ud over nyhederne vil der også blive vist mange andre maskiner fra det brede Bednar-program. Det vil blandt andet være muligt at se en 6 meter og en 10 meter discharve og liftophængte og bugserede dybdeharver.

Derudover vil mulch-programmet også blive demonstreret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce