cookie-og-privatlivspolitik

Landbrugsnyt

Agrovi opruster på regnskabssiden for 3. gang i år

For tredje gang i år, opruster Agrovi medarbejderstaben på alle fire kontorer på Sjælland inden for revision, driftsøkonomi, skat og projektledelse.
20. november 2019 kl. 06:00 Af Lars Hovgaard

Annonce

Ansættelsen af de knap 10 nye medarbejdere i Hillerød, Holbæk, Ringsted og Nørre Alslev sker både som et led i at fremtidssikre virksomheden i forhold til kompetenceopbygning, men også grundet en stødt stigende vækst i tilgangen af nye kunder.

- På baggrund af, at vi udvidede med to nye kontorer i 2017, har vi oplevet en øget kundetilgang i vores nye områder. Der er ingen tvivl om, at vi her har ramt et behov i markedet, som kunderne har taget godt til sig. For at sikre den bedste service, har vi derfor arbejdet kontinuerligt på at få de rette kompetencer i hus til at servicere alle vores kunder i alle vores lokalområder. Det er lykkedes over al forventning, så vi ser frem til 2020 med store forventninger, siger Niels Peter Ravnsborg, direktør i Agrovi.

Særligt specialiserede medarbejdere med erfaring inden for landbrugsområdet har været en udfordring, men her blev Niels Peter Ravnsborg positivt overrasket i sidste uge.

- På under en uge har vi fået flere henvendelser fra dygtige, kompetente mennesker med solid erfaring i de specialiserede regnskabssystemer, som vi bruger, der gerne ville arbejde for Agrovi. Det kan ellers være svært at finde så specialiserede medarbejdere, men pludselig kom der lige nogle stykker på stribe - og vi har ansat hele flokken, siger Niels Peter Ravnsborg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE