cookie-og-privatlivspolitik
Agrovi har ambitiøse mål, og det lykkes ikke uden de rigtige personligheder, siger direktør Niels Peter Ravnsborg, som kan præsentere fem nye medarbejdere og flere på vej.
Agrovi har ambitiøse mål, og det lykkes ikke uden de rigtige personligheder, siger direktør Niels Peter Ravnsborg, som kan præsentere fem nye medarbejdere og flere på vej.
Foto: Arkiv

Landbrugsnyt

Agrovi udvider staben

Vækst, konstante ændringer i kundernes behov og løbende udvikling af organisationen betyder, at Agrovi nu ansætter endnu flere medarbejdere.
27. februar 2019 kl. 13:30 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Rådgivningsvirksomheden Agrovi har travlt, og derfor vokser medarbejderstaben nu yderligere.

- Vi lægger stor vægt på hele tiden at have erfarne og specialiserede folk i organisationen, som kan møde kundernes behov. Derfor har vi senest ansat en række nye medarbejdere inden for regnskab og revision, siger Agrovi-direktør Niels Peter Ravnsborg.

Agrovi, der er Nordsjællands Landboforenings rådgivningsgren, har kontorer i Hillerød, Ringsted, Nørre Alslev og Tuse Næs.

Blandt fem nye medarbejdere er Ulrich Goth ansat som kundechef i Tuse Næs. Ulrich Goth har senest været kontorleder i Odsherreds Landboforening, som for nylig afbrød samarbejdet med ham uden yderligere forklaring. Nu skal han så være kundechef hos konkurrenten i satellitkontoret i Tuse Næs.

Herudover har Agrovi ansat Elisabeth Skadhauge, der også kommer fra Odsherred Landboforening, som ny økonomikonsulent, samt statsautoriseret revisor Lars Bo og økonomiassistent Heidi Dethlefsen, som begge kommer fra VKST. Endelig er Stephanie Sejr Pedersen, som kommer fra Beierholm, ansat som revisor. Alle fire skal arbejde fra kontoret i Ringsted.

- Det er kompetente folk, der dels kommer fra branchen og dels fra private revisorer. Jeg er specielt glad for, at vi har kunnet tiltrække en dygtig ny kundechef i Ulrich Goth. Ulrich har de faglige kompetencer, som kunderne efterspørger, og kan helt sikkert være med til at videreudvikle vores kundegrundlag gennem sit store netværk i Vestsjælland, siger Niels Peter Ravnsborg.

Agrovi søger lige nu yderligere en marketingansvarlig og en jurist til kontoret i Hillerød, og Niels Peter Ravnsborg forventer, at væksten fortsætter.

- Vores mål er at hjælpe med det, der betyder mest for vores kunder, og den jord de træder på. Derfor handler vores løsninger også om det, du ikke altid kan se i et regnskab, eller gætte fra distancen. Det kræver nærhed og ikke mindst nærvær. Det er det, vi taler om, når vi taler om den bedste løsning på jorden. Agrovi har ambitiøse mål, og det lykkes ikke uden de rigtige personligheder. Derfor er jeg rigtig glad og stolt over vores nye kollegaer og glæder mig til, at endnu flere kommer til, slutter Niels Peter Ravnsborg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce