cookie-og-privatlivspolitik
Anders Hansen har et godt ry blandt maskinhandleren Karl Mertz' kunder, som anbefalede ham som ny direktør i selskabet.
Anders Hansen har et godt ry blandt maskinhandleren Karl Mertz' kunder, som anbefalede ham som ny direktør i selskabet.
Foto: Karl Mertz

Landbrugsnyt

Anders Hansen er ny direktør i Karl Mertz

Anders Hansen vender tilbage i rollen som direktør for maskinhandleren Karl Mertz A/S, men fortsætter samtidig som salgschef.
25. juli 2019 kl. 10:15 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Anders Hansen genindtræder som adm. direktør hos maskinhandleren Karl Mertz A/S med hovedsæde i Sakskøbing. Han har tidligere været direktør i selskabet, som i den seneste tid er ekspanderet og nu består af fem afdelinger.

I Juni meldte formand for bestyrelsen Morten Mertz ud, at direktøren siden 2016 Anders Mikkelsen var blevet opsagt, da man nu ville koncentrere sig om at konsolidere forretningen efter opkøbet af HMC-Maskiner A/S i Sorø. I mellemtiden har medejer Jesper Mertz fungeret som konstitueret direktør.

"Efter en ekspansiv periode med implementeringen af Valtra samt opkøb af HMC-Maskiner er tiden nu kommet til at konsolidere Karl Mertz med stor fokus på den daglige drift. Vores fortsatte strategi vil være at sikre markedets bedste service og holde et stærkt kundefokus. Med fysisk nærhed til kunderne og hele fem lokationer i Østdanmark skal der nu fokuseres på de fordele og synergier, som virksomhedsstørrelsen giver. Vi har mulighed for yderligere at specialisere os og derved sikre en større faglighed hos den enkelte medarbejder, dette til absolut glæde for kunderne," lyder det i en meddelelse fra bestyrelsen i Karl Mertz A/S.


Anbefalet af kunderne

Anders Hansen var direktør i Karl Mertz i knap fem år fra 2011 til 2016. Derefter var han underdirektør i DLG Øst, indtil han sidste år vendte tilbage til Karl Mertz som salgschef.

Foruden sin nye direktørpost i selskabet fortsætter Anders Hansen i rollen som salgschef.

"Anders Hansen har tidligere bevist, at han mestrer den daglige drift samtidig med et udpræget kundefokus. I hans tidligere periode som direktør opnåede han de bedste resultater i selskabets nyere historie," lyder det fra bestyrelsen.

"Medarbejdere og kunder har i perioden uden ny direktør givet til kende, at Anders Hansen vil være det rigtige valg og har nærmest ikke kunnet forstå, at vi har været så længe om at udpege ham. Det giver bestyrelsen en tro på, at alle vil tage godt imod Anders," lyder det videre fra bestyrelsen.


Sammentømret enhed

Selv glæder Anders Hansen sig til at "stå på mål for det hele igen", som han siger.

- Jeg glæder mig mest til at få drevet forretningen videre og lykkes med at få integreret den nye afdeling i Sorø med 20 medarbejdere, så hele forretningen spiller som en enhed. Vores strategi er at være decentralt ude, så vi kan være så tæt på kunderne som muligt. Kunderne skal gerne kunne mærke den særlige Karl Mertz-ånd i forretningen og føle, at det er rart sted at være uanset, hvilken afdeling de besøger, fortæller Anders Hansen.

Den nye direktør indtræder i sin nye rolle den 1. august. Jesper Mertz genindtræder samme dag i sit tidligere job med fokus på maskinsalg.

Karl Mertz A/S har i alt 80 medarbejdere og foruden afdelingerne i Sakskøbing og Sorø er maskinhandleren også repræsenteret i Nakskov, Horreby og Rønnede.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her