Annonce
Landbrug

Anders Hansen er ny direktør i Karl Mertz

Anders Hansen har et godt ry blandt maskinhandleren Karl Mertz' kunder, som anbefalede ham som ny direktør i selskabet. Foto: Karl Mertz

Anders Hansen vender tilbage i rollen som direktør for maskinhandleren Karl Mertz A/S, men fortsætter samtidig som salgschef.

Anders Hansen genindtræder som adm. direktør hos maskinhandleren Karl Mertz A/S med hovedsæde i Sakskøbing. Han har tidligere været direktør i selskabet, som i den seneste tid er ekspanderet og nu består af fem afdelinger.

I Juni meldte formand for bestyrelsen Morten Mertz ud, at direktøren siden 2016 Anders Mikkelsen var blevet opsagt, da man nu ville koncentrere sig om at konsolidere forretningen efter opkøbet af HMC-Maskiner A/S i Sorø. I mellemtiden har medejer Jesper Mertz fungeret som konstitueret direktør.

"Efter en ekspansiv periode med implementeringen af Valtra samt opkøb af HMC-Maskiner er tiden nu kommet til at konsolidere Karl Mertz med stor fokus på den daglige drift. Vores fortsatte strategi vil være at sikre markedets bedste service og holde et stærkt kundefokus. Med fysisk nærhed til kunderne og hele fem lokationer i Østdanmark skal der nu fokuseres på de fordele og synergier, som virksomhedsstørrelsen giver. Vi har mulighed for yderligere at specialisere os og derved sikre en større faglighed hos den enkelte medarbejder, dette til absolut glæde for kunderne," lyder det i en meddelelse fra bestyrelsen i Karl Mertz A/S.

Anbefalet af kunderne

Anders Hansen var direktør i Karl Mertz i knap fem år fra 2011 til 2016. Derefter var han underdirektør i DLG Øst, indtil han sidste år vendte tilbage til Karl Mertz som salgschef.

Foruden sin nye direktørpost i selskabet fortsætter Anders Hansen i rollen som salgschef.

"Anders Hansen har tidligere bevist, at han mestrer den daglige drift samtidig med et udpræget kundefokus. I hans tidligere periode som direktør opnåede han de bedste resultater i selskabets nyere historie," lyder det fra bestyrelsen.

"Medarbejdere og kunder har i perioden uden ny direktør givet til kende, at Anders Hansen vil være det rigtige valg og har nærmest ikke kunnet forstå, at vi har været så længe om at udpege ham. Det giver bestyrelsen en tro på, at alle vil tage godt imod Anders," lyder det videre fra bestyrelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammentømret enhed

Selv glæder Anders Hansen sig til at "stå på mål for det hele igen", som han siger.

- Jeg glæder mig mest til at få drevet forretningen videre og lykkes med at få integreret den nye afdeling i Sorø med 20 medarbejdere, så hele forretningen spiller som en enhed. Vores strategi er at være decentralt ude, så vi kan være så tæt på kunderne som muligt. Kunderne skal gerne kunne mærke den særlige Karl Mertz-ånd i forretningen og føle, at det er rart sted at være uanset, hvilken afdeling de besøger, fortæller Anders Hansen.

Den nye direktør indtræder i sin nye rolle den 1. august. Jesper Mertz genindtræder samme dag i sit tidligere job med fokus på maskinsalg.

Karl Mertz A/S har i alt 80 medarbejdere og foruden afdelingerne i Sakskøbing og Sorø er maskinhandleren også repræsenteret i Nakskov, Horreby og Rønnede.

  • Anders Hansen har et godt ry blandt maskinhandleren Karl Mertz' kunder, som anbefalede ham som ny direktør i selskabet. Foto: Karl Mertz
Annonce
Annonce
Annonce
Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

112

Bil i brand på motorvejen

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan