cookie-og-privatlivspolitik
DM i pløjning på Søgaard ved Gørlev.
DM i pløjning på Søgaard ved Gørlev.
Foto: Privatfoto

Landbrugsnyt

DM i pløjning på Sjælland er godt hjulpet på vej

Når LandboUngdom Region Øst 25.-26. oktober holder DM i pløjning på Søgaard ved Gørlev er de blevet godt hjulpet af de mange velvillige firmaer, landmænd og legatfonde.
22. oktober 2019 kl. 05:58 Af Lars Hovgaard

Annonce

Det er ikke altid nemt at afholde store stævner, som et DM i pløjning er, og det gør det ikke nemmere, når det er frivillige foreninger, som arrangerer. Foreningerne står tit med en økonomi, der er svævende, og de frivillige kæmper en hård kamp for at holde regnskabet i plus.

Dette års DM har haft en heldig vind i ryggen og har fået god hjælp fra mange gode sponsorer og legater.

- Vi har været heldige at få både en hovedsponsor og blandt andet tre guldsponsorer, så det er bestemt ikke dårligt. F. Engel har igen i år sponsoreret jakker til alle vores hjælpere, og oven i det har Otto Johansen i Slagelse sponsoreret huer til alle hjælpere, så vi kan holde varmen, også selv om det skulle blæse eller være koldt. Ud over hovedsponsorer er der også hele tre guldsponsorer, New Holland, Viking og Agromek, fortæller Frank K. Nielsen, der er formand for styregruppen.

Dertil kommer rigtigt mange sølv- og bronzesponsorer, landmandssponsorer og udstillere på selve stævnearealet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her