cookie-og-privatlivspolitik
Der plejer at være tale om et særdeles velbesøgt arrangement, når er jules igennem på Engestofte Gods. Igen i år er er udsigt til et nyt stort rykind den 7. og 8. december.
Der plejer at være tale om et særdeles velbesøgt arrangement, når er jules igennem på Engestofte Gods. Igen i år er er udsigt til et nyt stort rykind den 7. og 8. december.
Foto: Claus Hansen

Landbrugsnyt

Engestofte forventer helt op til 7.000 julegæster

Staderne på julemarkedet rummer alt fra kirsebærvin, honning, kager, pølser, bolsjer og marmelade til øl, vine, gin og æble-brandy, chokolade og meget mere.
26. november 2019 kl. 18:00 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Juletiden er atter ved at være over os, og det betyder endnu et julemarked på Engestofte Gods. Det kommer til at foregå i dagene 7. og 8. december med omkring 100 stadeholdere og et forventet antal gæster på cirka 7.000 gæster over de to dage.

Det sker blandt andet med levende musik, julemandens værksted i Det Gamle Vandtårn, luciaoptog og guidede ture med den gamle vægter. Alt sammen er det med til at give julemarkedet hos Engestofte Gods en eventyrlig julestemning.

Lokalt producerede fødevarer har også en særlig plads på Engestofte, og næsten halvdelen af staderne sælger lokale delikatesser. Julemarkedet på Engestofte Gods får også leveret musik af børn fra Guldborgsund Musikskole, og i det nyistandsatte Værksted er der i år en ny café. Nissemor laver juledekorationer og andet juleri med børnene i "Eventyrcaféen", og de kan også komme på besøg hos selveste julemanden i hans fine værksted i Det Gamle Vandtårn. Det er gratis at besøge julemandens værksted.

I Loen er der pyntet op til julebal, og hvis man vil med til alle julerierne hos Engestofte Gods kræver det en entré på 50 kroner for voksne og 10 kroner for børn under 12 år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her