cookie-og-privatlivspolitik
Anders Højte og Henrik Rasmussen fra FMR Maskiner og Henrik Lynge Jacobsen og Kristian Møller fra AgroIntelli foran Robotti'en, den selvkørende redskabsbærer.
Anders Højte og Henrik Rasmussen fra FMR Maskiner og Henrik Lynge Jacobsen og Kristian Møller fra AgroIntelli foran Robotti'en, den selvkørende redskabsbærer.

Landbrugsnyt

FMR Maskiner bliver Robotti-forhandler

FMR Maskiner har indgået aftale med AgroIntelli om at blive dansk forhandler af den nye selvkørende redskabsbærer Robotti.
29. november 2018 kl. 09:01 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

FMR Maskiner skal fremover stå for salg og service af den førerløse og selvkørende redskabsbærer Robotti, efter at maskinforhandleren har indgået en aftale med AgroIntelli. Det nye samarbejde omfatter hele Danmark. For begge parter er det starten på en ny æra med introduktionen af den første kommercielt bæredygtige robot-redskabsbærer på det danske marked.

- Vi ser frem til partnerskabet med FMR Maskiner. De har en anderledes tilgang og forstår, at fremtidens landbrug kræver nytænkning, hvis det skal være bæredygtigt og rentabelt. Vi er sikre på, at de kan rådgive landmænd om, hvordan Robotti med succes kan integreres i den daglige drift, siger Henrik Lynge Jacobsen, salgsdirektør i AgroIntelli.

- Vi kan se, at der er behov for alternativer til den traditionelle tankegang, hvor maskinerne og investeringerne bliver større og større. Robotter vil vinde frem inden for markarbejdet, det er kun et spørgsmål om tid, og med Robotti står vi forrest, siger Anders Højte fra FMR Maskiner.

Ifølge FMR Maskiner er der oplagte muligheder for Robotti'en i det moderne landbrug som for eksempel inden for afpudsning af frøgræsmarker, såning af efterafgrøder, halmstrigling, sprøjtning, radrensning og anden lettere jordbearbejdning.

- Mange af opgaverne ligger i spidsbelastningsperioder, men det er Robotti ligeglad med. Den kører bare, og det giver en helt anden og mere fleksibel hverdag for landmanden, siger Anders Højte.

FMR Maskiner har allerede landsdækkende service af flere mærker og kender meget til Kubota, hvilket er en fordel, da Robotti har Kubota-motorer.

Hos FMR Maskiner er forhandlingen af Robotti en del af en nichestrategi, hvor der er fokus på en række produkter og løsninger, der giver stor værditilvækst for landmændene.

- Det er et ønskescenario for os at få en partner, der ikke alene ser på værdiskabende løsninger for landmanden, men også på, hvordan ny teknologi kan bane vej for nye nicher og anderledes løsninger på nogle af tidens store udfordringer, siger salgsdirektør Henrik Lynge Jacobsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce