cookie-og-privatlivspolitik
Madens Folkemøde holdes på Engestofte Gods, der danner ramme om et folkeligt, fagligt og politisk arrangement for hele Fødevaredanmark. Madens Folkemøde bliver afholdt for anden gang 15. og 16. maj i år.

2

Billeder

Madens Folkemøde holdes på Engestofte Gods, der danner ramme om et folkeligt, fagligt og politisk arrangement for hele Fødevaredanmark. Madens Folkemøde bliver afholdt for anden gang 15. og 16. maj i år.
Foto: Anders Knudsen

Landbrugsnyt

Fokus på færre scener og et strammere program

Madens Folkemøde 2020 vokser sig større end sidste års udgave.
28. januar 2020 kl. 06:00 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Fokus på mad og fødevarernes rolle og betydning for vores samfund.

Det er der fokus på, når Madens Folkemøde gentages i det kommende forår. Men først skal der planlægges i den helt store stil, for Engestofte Gods bliver igen stedet, der samler masser af fødevareaktører, politikere og borgere over to dage.

Og interessen for at være en del af folkemødet har vokset sig større end sidste år.


Større og stigende interesse

- Vi mærker en stigende interesse for at være med i programmet på Madens Folkemøde, og derfor har vi besluttet at rykke fristen for at tilmelde indslag, fortalte folkemødechef Sigrid Gjessing først i januar.

Fristen for at tilmelde et indslag, som man godt kunne tænke sig skulle være en del af det næste Madens Folkemøde, var fredag 10. januar. Der er fire måder at være med på: Man kan arrangere en debat, lave aktiviteter på scenen for madhåndværk, lave indhold for børn og unge eller have en stand. Det sidstnævnte er der en stigende efterspørgsel efter.

Annonce

- Vi har allerede nu 50 tilmeldte stande på madmarkedet, hvor vi sidste år havde 48 stande, tilføjer Sigrid Gjessing.

Man kan i øvrigt stadig tilmelde sig med en stand til madmarkedet. Med hensyn til Netværket Muld Lolland-Falster, hvor der sidste år var 20 lokale producenter repræsenteret, er der allerede nu tilmeldt 30 til det kommende folkemøde.

- Vi er glade for den stigende interesse for folkemødet, og vi vil gerne vokse kontrolleret. Det betyder, at vi nok vil stramme op i år for at sikre en stor kvalitet i det hele, så der eksempelvis ikke er to debatter, der minder for meget om hinanden, fortæller folkemødechefen og nævner, at der er planer om at gå ned fra sidste års fem debatscener til blot fire i år.

Det sker netop for at sikre en høj kvalitet og en overskuelighed i forhold til at kunne følge med i så megen debat med mere som muligt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE