cookie-og-privatlivspolitik
Bestyrelsen for Dansk Limousine Forening består af fra venstre Jens Thaysen, Lene Black Sinkjær, Søren Grunnet (formand), Susanne Brandt og Jan P. Jensen (næstformand).
Bestyrelsen for Dansk Limousine Forening består af fra venstre Jens Thaysen, Lene Black Sinkjær, Søren Grunnet (formand), Susanne Brandt og Jan P. Jensen (næstformand).

Landbrugsnyt

Forening vil udvikle nyt limousinekoncept

Dansk Limousine Forening vil skabe nyt koncept, der kan give en merpris for limousinekød.
26. maj 2019 kl. 07:00 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Sidste lørdag i april deltog godt 70 personer den årlige generalforsamling i Dansk Limousine Forening, som denne gang blev holdt i lokaler hos Søhøjlandets Regnskabskontor i Silkeborg.

På generalforsamlingen blev det besluttet at sætte alt ind på at udvikle et nyt koncept for afsætning af limousinekød.

Formand, Søren Grunnet og avlsudvalgsformand Lene Black Sinkjær aflagde beretninger for det forgangne år, mens regnskabet for 2018 blev gennemgået af næstformand Jan P. Jensen.

Dansk Limousine Forening kom ud af 2018 med et overskud på 118.886 kroner.

Men det, der især fyldte på generalforsamlingen, var emnet afsætning af limousinekød til merpris. I det forgangne år har bestyrelsen brugt mange kræfter på at afsøge markedet for nye afsætningskanaler, men opgaven har vist sig sværere end som så.

Efter at Friland har droppet konceptet Limousine Unik er det ifølge bestyrelsen altafgørende for foreningens medlemmer, at der etableres et nyt og samtidig mere rummeligt afsætningskoncept, som kan sikre en merpris for limousinekødet.

I erkendelse af at der kræves en professionel samarbejdspartner med indgående kendskab til kødbranchen for at etablere et sådant koncept, fremlagde bestyrelsen et forslag om at brug op mod en halv million kroner af foreningens formue på at udvikle et nyt limousinekødskoncept.

Debatten, som blev efterfulgt af en skriftlig afstemning, viste med al tydelighed, at medlemmerne bakker op om bestyrelsens vidtgående forslag. På alle stemmesedlerne stod der "ja" til bestyrelsens forslag.


Genvalg til bestyrelsen

Søren Grunnet, Billund, Lene Black Sinkjær, Spjald, og Jan P. Jensen, Gjern, blev alle genvalgt til bestyrelsen.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer Jens Thaysen, Østbirk, og Susanne Brandt, Vojens, var ikke på valg.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Søren Grunnet som formand og Jan P. Jensen som næstformand.

Freddie Christiansen, Randers blev genvalgt og Jakob Ravn, Thorsø blev nyvalgt til avlsudvalget. Carsten Toft, Nykøbing M. blev genvalgt til PR- og aktivitetsudvalget.

Dagen sluttede med besætningsbesøg hos Resdal Limousine.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her