Annonce
Landbrug

HMC-Maskiner bliver en del af Karl Mertz

Anders Mikkelsen fra Karl Mertz (tv.) og Jesper I. Justesen fra HMC-Maskiner er begge godt tilfredse med, at der er faldet en aftale på plads, der betyder, at Karl Mertz overtager HMC's aktiviteter i Sorø og Holbæk-området.

Den 1. april overtager Karl Mertz A/S maskinforetningen HMC-Maskiner A/S med afdelinger i Sorø og Holbæk.

Karl Mertz overtager AGCO Full Line-forhandlingen af Fendt og Massey Ferguson i det område, HMC-Maskiner hidtil har dækket og bliver hermed forhandler på størstedelen af Sjælland, Møn og Lolland-Falster med det brede produktprogram, som AGCO tilbyder.

HMC-Maskiner A/S har i lighed med Karl Mertz A/S også været en del af Maskinhandler-Indkøbsringen, så der bliver en naturlig fortsættelse med mærker som Kuhn, Rauch, McConnel og Ferris i området. En del andre agenturer som fx Giant-minilæssere og Honda- ATV er også sammenfaldende og forsætter i Karl Mertz-regi.

Karl Mertz overtager alle medarbejdere og samler alle aktiviteterne i HMC-Maskiners hidtidige domicil i Sorø. Det betyder, at det serviceværksted, som HMC-Maskiner A/S hidtil har drevet i Holbæk, lukkes i forbindelse med overtagelsen, og Karl Mertz vil fremover sikre service og reservedelsforsyning til kunderne fra Sorø-afdelingen.

Både adm. direktør Anders Mikkelsen, Karl Mertz, og ejerkredsen bag HMC-Maskiner er særdeles tilfredse med, at aftalen er kommet i stand. Det har ligget begge parter meget på sinde at sikre de bedste vilkår for både medarbejdere og kunder i fremtiden.

Kunderne i fokus

- Tendensen med færre kunder og større enheder er klar og for Karl Mertz betyder det, at vi opnår en størrelse, hvor vi kan sælge og servicere maskiner til et større antal kunder samtidig med, at vi får en mere effektiv drift, siger Anders Mikkelsen.

- Vi overtager et hold af dygtige og veluddannede medarbejdere fra HMC-Maskiner, og for kunderne betyder et større salgs-, montør- og reservedelsteam i Karl Mertz, at vi kan satse yderligere på at udvikle vores specialistkompetencer, og samtidig sikre fleksibilitet og service til kunderne i alle situationer, fortsætter han.

- Vi har stor respekt for historien bag HMC-Maskiner, og vi ser frem til at forsætte og videreudvikle betjeningen af kunderne på Sjælland, udtaler Anders Mikkelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En tryg fremtid

På vegne af ejerkredsen bag HMC-Maskiner udtaler Jesper I. Justesen:

- Vi havde gerne set HMC-Maskiner videreført, men må også erkende, at vores forhandlerdistrikt ikke åbnede mulighed for at opfylde kravene til AGCO's "Route 66". Når nu beslutningen så er truffet, er vi glade for, at det netop blev Karl Mertz. Det er en forretning, som vi altid har haft stor respekt for, og vi er overbeviste om, at de kan sikre betjeningen af vores kunder og give vores medarbejdere en tryg fremtid.

- Vi vil her gerne rette en stor tak til alle vores trofaste kunder, der gennem årene har været meget loyale over for vores forretning i både Holbæk og Sorø. Det glæder os også, at alle vores dygtige medarbejdere kan fortsætte hos Karl Mertz med de samme jobfunktioner som de har haft hidtil og med AGCO-produkterne, som vi ved, at mange har arbejdet med i lang tid og brænder for, siger Jesper I. Justesen og fortsætter:

- Selv vil jeg også være at finde i Karl Mertz-regi, som en del af salgsteamet, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med alle de kunder, som jeg kender i forvejen, i mange år fremover.

  • Anders Mikkelsen fra Karl Mertz (tv.) og Jesper I. Justesen fra HMC-Maskiner er begge godt tilfredse med, at der er faldet en aftale på plads, der betyder, at Karl Mertz overtager HMC's aktiviteter i Sorø og Holbæk-området.
Annonce
Annonce
Annonce
112

Lokale helte slukker brand på lolland

Guldborgsund

Sommerhus-sensation: - Vi har forrygende travlt

Lolland

Lokal håndboldklub fik "uvurderlig hjælp"

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Lolland-Falser

Stigende vandstande og voldsomme storme har konsekvenser: Flere og flere melder sig

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé