cookie-og-privatlivspolitik
Den 1-årige hoppe Kamira af racen Shagya Araber har været forsvundet siden 3. juli.

3

Billeder

Den 1-årige hoppe Kamira af racen Shagya Araber har været forsvundet siden 3. juli.
Foto: Privat

Landbrugsnyt

Hest er pist forsvundet

June Petersen fra Køng mistede 3. juli sin 1 år gamle hoppe Kamira, da en hingst skræmte den ud af folden. Siden har 150 mennesker deltaget i eftersøgningen, men uden held.
23. juli 2019 kl. 09:47 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Siden den 1-årige hoppe Kamira forsvandt fra sin fold i Køng 3. juli har en storstilet eftersøgning været i gang i området.

Facebook-gruppen "Find Kamira" er blevet oprettet, og over 150 mennesker har set efter den røde hoppe af racen Shagya Arabber i en raidus af 12-15 km fra Køng i retning mod både Næstved langs Næstvedvejen, mod Bårse og mod Svinø og Avnø.

Men 23. juli var der fortsat ingen tegn efter Kamira.

- Jeg har det virkelig dårligt. Jeg er bange for, at der er sket noget, og jeg er ked af, at jeg ikke har passet godt nok på hende, siger Kamiras ejer June Petersen.

Kamira blev jaget væk onsdag morgen den 3. juli, da hingsten Bezhahn løb ind i folden på Øbjerggårds Allé.

- Den blev sidst set kl. 12.00 den dag af en lastbilchauffør, som fortalte, at han havde set den løbe mod Vængesbjerggård i Køng. Men på gården har de ikke set den, og der er ingen spor efter hende, fortæller June Petersen.

I folden gik Kamira sammen med sin halvbror og to ponyer, men det var kun Kamira, som blev skræmt væk af hingsten.

Kamira er som sagt en rød 1-årig hoppe af racen Shagya Araber med et stangmål på 152-153 cm. Hun har en hvid plet i panden og en hvid "sok" på højre bagben.

- Det er rædselsfuldt ikke at vide, hvad der er sket med hende. Og det er også usædvanligt, at hun ikke er vendt tilbage, da heste er flokdyr. Der er mange steder i området, hvor hun kan have gemt sig, men jeg har også en frygt for, at nogen kunne have taget hende ind og solgt hende. Der var en, som menste at have set Kamira på Vorbasse Marked, men det viste sig ifølge en dyrlæge ikke at være hende, fortæller June Petersen.

Droner har været i luften tre gange for at søge efter Kamira, ligesom der har været anvendt hunde og været kontakt med jægere, der har set efter hoppen under bukkejagten. Kamira er også efterlyst hos politiet og på Vordingborg- og Næstved-sider på Facebook. Lige lidt har det dog hjulpet.

Har man oplysninger i sagen, kan Kamiras ejer June Petersen kontaktes på tlf. 28558777.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce