cookie-og-privatlivspolitik
Ved årets høstfest på Krenkerup Gods 25. august kan børnene prøve kræfter med fåreklipning. Som noget nyt vil der også være høstgudstjeneste i den gamle halmlade.
Ved årets høstfest på Krenkerup Gods 25. august kan børnene prøve kræfter med fåreklipning. Som noget nyt vil der også være høstgudstjeneste i den gamle halmlade.
Foto: Krenkerup Gods

Landbrugsnyt

Høstfest på Krenkerup Gods

Ved årets høstfest på Krenkerup Gods og Bryggeri vil der som noget nyt blive holdt høstgudstjeneste i noget utraditionelle rammer.
24. august 2018 kl. 08:50 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Traditionen tro fejres høsten den sidste lørdag i august i de smukke gamle rammer ved Krenkerup Gods og Bryggeri. Dagen igennem hyldes det gamle håndværk og livet på landet, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde.

Til Krenkerup Høstfest kan man møde blandt andre smeden, væveren, naveren og børstenbinderen, og alle kan opleve, hvordan der blev arbejdet i marken i gamle dage.

Dagen igennem er der aktiviteter for alle aldre; klappedyr, fåreklipning, jægere der fremviser vildt, biavl, hestevognskørsel, bueskydning, gamle traktorer, musik og meget meget andet.

En række lokale fødevareproducenter og forhandlere deltager også i Høstfesten og inviterer til marked i og omkring den gamle hestestald.


Årets høstfest byder både på velkendte aktiviteter fra de tidligere år, men en hel del nyheder præger også programmet. Blandt andet tages godsets flotte gamle halmlade for første gang i brug, og danner rammen om en ganske særlig høstgudstjeneste.

- Krenkerup Høstfest er en hyldest til livet på landet og høsten, og intet er mere oplagt end at fejre det med en Høstgudstjeneste. Klokken 11 den 25. august omdannes Krenkerups store halmlade derfor til kirkesal, og Johannes Kristensen, der er provst og sognepræst i Radsted, forestår en høstgudstjeneste. Efter gudstjenesten tager Lau Leerskov, der er Auktionarius over, og styrer slaget, når der afholdes auktion til fordel for julehjælp til børn i Radsted Sogn. Høstfestens udstillere og aktører er opfordret til at byde ind med effekter, der kan bydes på i den gode sags tjeneste, og vi håber naturligvis, at auktionen bliver både sjov at overvære og indbringende for den gode sag, siger godsejer Patrick Reventlow-Grinling.


Prøv kræfter med polo

En anden af årets nyheder er en polo-demonstration fra kl. 14-16 på Danmarks første og eneste full-size polobane. Der bliver samtidig mulighed for at prøve kræfter med sporten under kyndig vejledning af en af Englands bedste poloinstruktører, Andrew Murray, som har arbejdet med de største polospillere i verden og deres heste.

En række lokale restauratører sælger mad på dagen, mens Krenkerup Bryggeri sørger for salg af drikkevarer.

Der er åbent fra kl. 10:00 -17:00, og både entré og parkering er gratis. Adressen er Krenkerupvej 33, 4990 SakskøbingKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce