cookie-og-privatlivspolitik
HedeDanmark holder 20. september demonstrationsdag på Kragerup Gods, hvor selskabet vil vise løsninger inden for bl.a. giftfri ukrudts- og rottebekæmpelse.
HedeDanmark holder 20. september demonstrationsdag på Kragerup Gods, hvor selskabet vil vise løsninger inden for bl.a. giftfri ukrudts- og rottebekæmpelse.
Foto: Privat

Landbrugsnyt

Klap Danmarks bedste rottehund på Kragerup Gods

Den 20. september inviterer HedeDanmark alle interesserede til at besøge Kragerup Gods for at se nærmere på, hvad virksomheden tilbyder af bæredygtige og grønne løsninger til arbejdet i naturen.
17. september 2019 kl. 14:30 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Giftfri ukrudts- og rottebekæmpelse, droneoptælling af vildt i skoven, persontællere og temperatursensorer i naturen. Det er blot nogle af de ydelser, som HedeDanmark i samarbejde med Kragerup Gods vil demonstrere den 20. september, hvor den grønne servicevirksomhed inviterer alle interesserede til at besøge det sjællandske gods til en dag i naturplejens tegn.

- Vi vil gerne give både vores nuværende kunder og andre muligheden for ved selvsyn at se, hvilke muligheder der er for at udføre arbejde i naturen på både grøn og bæredygtig vis. Og vi mener, at den bedste måde at gøre det på simpelthen er ved at vise det, siger Morten Brændholt, regionschef og initiativtager til dagen.

Han uddyber, at dagen primært er målrettet gæster, der har brug for at få udført opgaver i naturen - eksempelvis skovejere, virksomheder, kommuner og lignende.


Klap en rotte-detektiv

Demonstrationsdagen kommer til at foregå på Kragerup Gods' grønne arealer, hvor HedeDanmarks forretningsområder på forskellige stande placeret rundt omkring på godset vil vise besøgene, hvordan ydelser inden for blandt andet skovdrift, grøn pleje og anlæg kan være både miljøvenlige, digitale og effektive.

Et eksempel er rottebekæmpelse i og omkring bygninger. Her har HedeDanmark for nyligt udvidet deres repertoire med et tilbud om giftfri og digital rottebekæmpelse. Der vil være demonstrationer af giftfri, digitale rottefælder og mulighed for at hilse på HedeDanmarks egen rottehund Snoop.

Snoop er sammen med sit menneske Mads en af landet dygtigste rotte-detektiver og har snude for at finde frem til rotter - helt uden brug af gift.

På demonstrationsdagen kan du også besøge stande fra blandt andet HedeDanmarks anlægsgartnerforretning, skovdrift- og forvaltning, Outdoor Facility Service-område og afdelingen for genanvendelse af restprodukter til foder og gødning.

Også HedeDanmarks ejer Hedeselskabet vil være til stede og fortælle om de områder, koncernen satser på i fremtiden.

Demonstrationsdagen varer fra 08:30 til 13:00 på Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, og der vil være forplejning til tilmeldte gæster. Tilmelding kan ske via kontakt til Morten Brændholt på tlf.: 22 11 44 14.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her