cookie-og-privatlivspolitik
Økologisk Landsforening inviterer til en række møder rundt om i landet om økologiens fremtid i et samfund, hvor bæredygtighed spiller en mere central rolle.
Økologisk Landsforening inviterer til en række møder rundt om i landet om økologiens fremtid i et samfund, hvor bæredygtighed spiller en mere central rolle.

Landbrugsnyt

Lokale møder om økologiens fremtid

Økologisk Landsforening inviterer ved otte møder landet over til debat om fremtidens økologi.
14. november 2018 kl. 08:19 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Under overskriften "Handling gi'r forvandling" er der fokus på klima, natur, dyrevelfærd, det cirkulære samfund, liv på landet og socialt ansvar, når Økologisk Landsforening holder en række lokale møder rundt om i landet i november og december.

På møderne vil man blandt andet kunne møde økologiske landmænd, der gennem 2018 har afprøvet modellen ØkologiLØFT, som er et udviklingsinitiativ fra Økologisk Landsforening, der skal bakke op om landmænd, der vil udvikle og øge værdien i økologien i et samfund og marked, hvor bæredygtighed står centralt.

- Jeg glæder mig som altid til, at vi mødes og får snakket sammen. Klimaet er højt på alles dagsorden, også økologernes, og det spiller rigtigt godt op til at drøfte udviklingen af vores ØkologiLØFT og til at lytte til forbrugernes syn på udviklingen og fremtidens bæredygtige fødevarer, siger Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.

Møderne vil have fokus på en række mål for bæredygtighed og det sidste nye inden for forbrugertrends og -forventninger til økologien.

Ud over landmændene vil man blandt oplægsholderne kunne møde formand Per Kølster, næstformand Mads Helms og adm. direktør i Økologisk Landsforening, Helle Borup Friberg.

Øst for Storebælt holdes møde mandag d. 26. november kl. 19.00-21.30 på Svanholm Gods ved Skibby og tirsdag d. 4. december kl. 19.00-21.30 på Vilcon Hotel & Konferencegaard, Lorupvej 44 i Slagelse.

Økologisk Landsforening er vært ved kaffe og kage. Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig senest tre dage før mødet på okologi.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE