cookie-og-privatlivspolitik
Dyrenes Beskyttelse har i år kåret Inga Stamphøj som Årets Dyreven. Inga Stamphøj er dyrlæge på Lolland og gjort af et helt særligt stof.
Dyrenes Beskyttelse har i år kåret Inga Stamphøj som Årets Dyreven. Inga Stamphøj er dyrlæge på Lolland og gjort af et helt særligt stof.
Foto: Dyrenes Beskyttelse

Landbrugsnyt

Lollandsk dyrlæge kåres som Årets Dyreven 2019

Dyrenes Beskyttelse har i år kåret Inga Stamphøj som Årets Dyreven.
28. november 2019 kl. 06:00 Af Lars Hovgaard

Annonce
FAKTA
    Kort om Årets Dyreven  Dyrenes Beskyttelse har siden 1960 uddelt priser til de mennesker, der leverer en lang og utrættelig indsats for dyrene.Hvert år nominerer Dyrenes Beskyttelse en række personer, til de tre forskellige priser Årets Helt, Årets Brobygger og Årets Frontløber. Herefter stemmer danskerne på deres favorit, og der findes tre vindere ud fra danskernes stemmer.Hædersprisen, Årets Dyreven, vælges mellem de tre vindere. Denne pris vælges af Dyrenes Beskyttelses bestyrelse.Hædersprisen for Årets Dyreven 2019 går til Inga Stamphøj, Dyrlæge.Prisen for Årets Helt 2019 går til Inga Stamphøj, Dyrlæge.Prisen for Årets Brobygger 2019 går til Hammel Neurocenter.Prisen for Årets Frontløber 2019 går til Naturli'.

Inga Stamphøj er dyrlæge i Sakskøbing på Lolland og gjort af et helt særligt stof. Hun er uselvisk og sætter ofte dyrene før sig selv, og så er hun ekstremt professionel.

Som dyrlæge har man et stort ansvar over for dem, der ikke selv er i stand til at tale deres egen sag. Det er dog ikke en selvfølge, at der ydes den ekstra indsats, som Inga Stamphøj yder hver eneste dag. Ingas personlige og professionelle engagement har gjort, at hun både er løbet med prisen for Årets Dyreven og Årets Helt.

Inga Stamphøj har gennem flere år haft sin egen klinik på Lolland, hvor hun står klar til at hjælpe folk med deres kæledyr, men hun kører også ud til store dyr på hele Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland. De sidste fem år har hun, ved siden af sin egen praksis, haft et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

Gennem det samarbejde har Inga Stamphøj gjort en stor forskel for både dyr og mennesker. Når Dyrenes Beskyttelses frivillige ringer til hende, står hun altid klar til at hjælpe, og dette er helt uafhængig af dyr eller tidspunkt. Intet er for små til hende. Hun hjælper med både dyreværns- og dyreredningssager.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her